sunnuntaina, huhtikuuta 30, 2006

Lorvikatarri

Parin päivän treenitauko takana ja voisin vaikka tottua tähän möllöttelyyn!? Oon vaan nukkunut, syönyt ja katsellut elokuvia. Mitä enemmän löhöän niin sitä enemmän väsyttää, nytkin vois vaikka ottaa pienet päikkärit... ;) Höpö höpö, lähden kyllä tekemään kunnon jalkatreenin - tai ainakin etureidet - koska pidemmän päälle tämmöinen laiskottelu käy tylsäksi ja housutkin alkaa kiristää. Voin vaan valmiiksi kuvitella kuinka kipeiksi reiskat treenistä tulee, huomenna ei varmana tunnu kivalta kiivetä portaita, hmmmm.... pitäisköhän sittenkin jäädä vaan nukkumaan??! :D

Tässä on muuten aivan ehana jäätelönkorvikeresepti:
250g rahkaa
100g pakastemustikoita
150g sokeritonta mehukeittoa
35g elovena hetki omena kaneli hiutaleita
306kcal 29g prot, 3g rasva, 46g hiilari

Illalla ois tarkoitus mennä kaveritten kanssa vappupippaloimaan, mulla on jo omasta takaa naamiaisväritys päällä kun kisavärit lähtee hiukan epätasaisesti: polvesta alaspäin oon hyvin ruskea, reidet on tiikeriraidalliset ja yläkroppa pisamainen. Yhdistelen rohkeasti erilaisia kuoseja näin kevään kunniaksi! Glada Vappen! ;)
> KOMMENTOI

torstaina, huhtikuuta 27, 2006

Minen tehny mittään

Tänään en treenannut, enkä käynyt lenkillä ja kylläpä tuntui aamulla oudolta syödä aamupuuro tyhjään mahaan, kun niin pitkään oli joko lenkki tai treeni tyhjään mahaan, siis ennen sitä puuroa! ;) Toisinsanoen oon käynyt salilla ja ulkoillut vanhaan malliin vaikka kisat on ohi ja dietti loppu - nyt oli eka täyslepopäivä ties kuinka piiitkään aikaan. (Kotimatka- ja kaupunkikävelyitä ei lasketa.)

Alkuviikon aikana ehdin treenata koko yläkropan: maanantaina kädet, tiistaina olkapäät ja eilen selän. Maanantai käsitreeni ei vielä mennyt ihan perille, mutta sekä olkapäät, että selkä on ihan sen tuntuiset, kun olisin eka kertaa eläissäni niitä treenannut. Kyllä ruoka ja uni on mainioita lisäravinteita, suosittelen muillekin! Oon nukkunut kisan jälkeen tosi makoisia yöunia, aamulla ei millään haluttais herätä...vielä en ole testannut ylipitkään nukkumista, koska pelkään että tulee se karmea unikrapula.

Söin itseni viikonloppuna melkein räjähdyspisteeseen, mutta arkena koitan pitää mutustelut kurissa, syön reilusti puhdasta kunnon ruokaa ja herkuttelen sit taas sunnuntain antaumuksella. Tiistaina oli kyllä syötävä Mayorsin mitalikahvituksessa Hilkan leipomaa herkullista mansikkarahkatäytekakkua ja Eevan mokkapaloja, ei nyt liian tiukkapipoinen saa olla!?

Kyllähän tässä väkisinkin on turvonnut kisatimmistä, eikä se tunnu kovin hauskalta - olishan sitä mukavaa olla aina superfitissä kunnossa, mutta tässä pitäis hiukan kehittyäkin ennen syksyn kisoja, eikä se ole mahdollista simmottena nälkäkurkena. Aina ei voi saada mitä haluaa...varsinkaan jos haluaa liian montaa asiaa kerrallaan!

Eilen kävin hermoratatutkimuksessa, eikä ollut lainkaan niin kurjaa kun alkuunsa luulin, ei auta valittaa kun kultaneulalla pistellään. ;) Tuloksia kaikista selkätutkailuista odottelen saavani joskus ensviikon alussa. Pieni välilevyn pullistuma näkyi ja herkästi hermostunkin, joten enköhän ole vielä korjauskelpoinen... Kunnon kuntoutussysteemit vaan käyttöön niin musta tulee entistäkin ehompi!
> KOMMENTOI

tiistaina, huhtikuuta 25, 2006

Back stage

...mihinkäs mä eilen jäinkään? En tainnut vielä ehtiä lavantaakse asti. Back stagella oli mukava meininki ja mulle maistui suklaa, aika hämärät muistikuvat jäänyt päähän! ;) No heti alkuunsa Armi ainakin suti muhun veskissä vielä yhden kerroksen ProTania, yhteensä tais iholla olla lopulta yhdeksän maalikerrosta. Tummuuden keskeltä pilkotti vain pari isoja sinisiä silmiä, rivi suussani olevia luita ja koko tämän sulouden kruunasi hohtava hiuspörrö!

Sit piti vielä fixata vapariasu kuntoon, eihän kaikkea voinut saada millään valmiiksi aikaisemmin. Onneksi Hilkalla oli lankaa, neula ja näppärät sormet niin sain vyönlenkit housuihin! Bikinit päälle ja lasikengät jalkaan...melkein innoissani unohdin, että pitäis vähän pumppailla lihaksia pyöreämmiksi ennen lavalle astumista. Muistin kuitenkin ja tein pikkusiskosta pumppailukuminauhanpidiketolpan! Mulla on sellainen hieno lahjakuminauha jossa on ihan kahvat päissä, kyllä sillä kelpasi jumpata.. Eka kierros jännitti just sopivasti, oli tosi mahtavaa kun pääsi vihdoin lavalle! Ja vielä mahtavampaa oli tulla kutsutuksi ekana ensimmäiseen vertailuun(näytän muuten kuvien perusteella ihan mini-ihmiseltä, hiukka pitää vartta vahvistaa jos tulevaisuudessa tykkäis pärjätä) , vieläkin meen kananlihalle kun ajattelen sitä! :)))

Vaparikierros jännittikin jo huomattavasti enemmän, oli mukavaa että Aija pääsi auttamaan mua lämmittelyssä ja aikaakin oli kierrosten välissä riittävästi. Selkä pirulainen ei vaan lämmennyt vapariajatukselle, ärtyi vaan entisestään kun sitä rasitettiin. Päätin, että kyllä se mukana pysyy yhdet 80 sekuntia ja kipitin lavalle...eipä meinannut nousta jalka lattiasta sitten millään ja pelkäsin, että kohta hymy hyytyy ja paniikki loistaa silmistä. Kärpele! Olin tosi pettynyt omaan suoritukseeni, ohjelmasta jäi puuttumaan kaikki polven ja nilkan ojennukset, voima hypyistä ja, ja, ja... Ompahan seuravaksi kerraksi taas mahdollisuus huimaan parannukseen tälläkin osiolla!

Ennen finaalia yritin rentoutua ja saada takaisin iloisen asenteen, kiukuttelu kun ei paljon auta enää tossa vaiheessa. Onneks kaikki Tärkeät osasivat lohduttaa mua ja pilke palasi silmäkulmaan ennen huippuhetkeä! Enään ei juuri jännittänyt, vaan nautin joka hetkestä ihan täpöllä! ;) Olipa hassu tunne kun palkintojenjaossa jäin viimeiseksi takariviin seisomaan ja tarjolla oli enää vain se isoin pokaali, ei ole sanoja joilla kertoisin. Piste.

Huomenna mulla on ohjelmassa alaselän hermoratatutkimus, josko sieltä löytyisi kivun alku ja juuri. Ja sitten sokeria pohjalle: Mayorsilla järjestettiin tänään mitalikahvit kilpailijoiden kunniaksi ja sain leikkiä rinsessaa, upeeta kun muistitte ja jaksoitte järjestää tommoisen tilaisuuden, tuli hirmu hyvä mieli! plus se että suunnataan viikon päästä kohti New Yorkia ja Monica Brantin treenileiriä. Jiiihaaa!
> KOMMENTOI

maanantaina, huhtikuuta 24, 2006

Huuma hälvenee

Kun tässä nyt alkaa korkein huuma jo laantua niin koitan tulostaa tähän vähän kisatunnelmiani ennen ja jälkeen meiningillä... Pari kisaa edeltävää päivää humahti ohi valonnopeudella, koska kasasin niille suorituskykyyni nähden ehkä jonniinverran liikaa touhua.

Torstai aamulla yritin vielä korjauttaa selkääni fysioterapeutilla, kun huomasin viimeisissä vaparitreeneissä, etten oikein pysty pistämään jalalla koreasti. Hoidosta viiletin ostosmutkan kautta suorinta tietä bussilla Raumalle. Kerrassaan fiksu veto tuollainen kolmen ja puolen tunnin reissu tankkauspäivänä!

Raumalla strassailtiin äidin avustuksella bikineitä ja vaalennettiin hiusta luottokampaajan toimesta, ehtihän siinä isäpuoli korjaamaan akvaarionkin että saatiin meidän uusi lemmikkikilppari siirtokuormattua Helsinkiin. Perjantaina oli siis ohjelmassa kampaaja Raumalla ja kilpailijakokous Helsinkissä. Lähtömme vähän viivästyi kun jouduin pakottamaan pikkusiskon pois töistä kesken päivän, teimme varmaan maantierallin maailmanennätyksen R-H etapilla! Olimme kuitenkin minuutilleen ajoissa Kulttuuritalon pihassa.

Kilpailijakokouksen jälkeen näytin pikaisesti kuntoani Akille ja, ylläri ylläri, olin kaikesta höntyilystäni johtuen aika nestepöhössä. Hitsi että silloin masensi! Sain nukkumis komennuksen siltä seisomalta - jalat kohti kattoa ja aivot narikkaan, stressaaminen ei auta mitään! Joopa joo, helpommin sanottu kuin tehty; väkisinkin vähän stressasi kun vaparihousut oli vielä strassaamatta - hommat hanskassa ja hanskat hukassa - niin normaalia minua!

Lauantaiaamuna heräsin hyvin levänneenä ja komensin pikkusiskot koristelemaan esiintymisasua, itse pakkasin vielä kisakassiin kaiken tarpeellisen ennen kun lähdin meikkaajan hoteisiin. Kotiin palatessani housut oli valmiina, kimmelit oli tietty loppunut keske, mutta Katri (neiti näpsä) ei jäänyt sormi suussa itkemään vaan oli kirjonut toiseen punttiin niin hienon lopetuskuvion että Oijoioi! ;) Täpärä pelastuminen...

Tarinoin lavantausta jutuista tarkemmin myöhemmin, mutta sen verran vielä kerron, etten ihan haavereitta kisasta selvinnyt. Jo aiemmin vaivannut selkäkipu äityi ikävästi...tänään kävin viimein lääkärissä ja samointein magneettikuvissa tutkituttamassa vaivan syytä ja kyllähän sieltä tosiaan pientä häikkää löytyi, mutta tutkitaan ennen kuin hutkitaan. Onneksi nyt on syksyn koitokseen asti aikaa kuntoutua ja tietty treenata entistä rankemmin! :D
> KOMMENTOI

sunnuntaina, huhtikuuta 23, 2006

Ruokalista

Herkuttelu on yliarvostettua - näin on helppo sanoo kun on masu pinkeenään ruokaa ja pää pyörällä sokerista! :D
Mää oon syöny:
  • suklaata
  • ruisleipää
  • sämpylöitä
  • karjalanpiirakoita
  • unelmakääretorttua
  • kaurapuuroa
  • muromysliä
  • kevytjuustoa (5%)
  • ultrakevytmeetwurstia
  • kalkkunaleikkelettä
  • raejuustoa
  • rahkaa
  • nami namia
  • protskupatukaa
  • pähkyläjätskiä
  • muutaman karamellin
  • ravintolaruokaa meksikolaisessa ja intialaisessa...
en siis paljon mitään! Vähän ehkä turvottaa ja maalit lohkeilee, mutta vielä vois hetken mässätä jos haluttais. ;) Meinaan pitää ainakin arkipäivisin siistiä ruokavaliota, jottei kunto täysin lösähdä, onpa sitten helpompi lähteä kiristämään kohti syksyn SM-kisoja... Niin, ihan vaan vinkkinä, en sitten suosittele syömään intialaista (tulista) ruokaa muutaman kuukauden kaurapuurokuurin päälle, lopputulos ei ollut lainkaan kivaa eikä hauskaa - paitsi ehkä jälkikäteen muisteltuna!
> KOMMENTOI

Bling!

> KOMMENTOI

WoW!

Ympärilläni tuhisee! ;) Kaikki muut nukkuu sikeästi, talo on täys väkeä ja kello vartin yli kolme yöllä - Shhhhh... mä koitan olla ihan hissun kissun. Hyvä kun pysyn pöksyissäni, oon NIIN onnesta sykkyrällä! wOOzAA... hengitä syvään ja rauhallisesti... Siistii, jee, jee, jee! :D

Voitto tuli, uskomatonta! Pitää myöntää, että blondeilla on hauskempaa! ;) Kiitos kannustuksesta kaikille!! Mulla oli aivan hirmu hauskaa siellä lavalla, kyllä taas kannatti kova työ!

Jatkan normaaliin 'ihmisten aikaan' lisää turinaa...
> KOMMENTOI

perjantaina, huhtikuuta 21, 2006

One day out

> KOMMENTOI

keskiviikkona, huhtikuuta 19, 2006

Huimaa...

Täällä maalataan ihoa, liimataan strasseja ja viilataan kynsiä. Välillä meinaa hiukan heikottaa, taitaa olla kroppa kovilla... Mut hitsi että on KIVAA!!!! :)))

Eilen aamulla ei onnannut vaparitreeni, alaselkä meinas ottaa loparit, eikä suostunut hyppyihin tai jalanheittoihin ollenkaan. Alkukiukun jälkeen mua vaan nauratti...ei voi olla totta, aina tulee jotain kiusaa viimeisillä metreillä. Apuva! Sit ois pitänyt järkätä tietty pika pikaa joku käsittelemään selkä kuntoon, mutta en saanut aikaiseksi varata aikaa naksauttajalta. Tänään treeni sujui jotenkuten, kipu oli siedettävää ja ajattelin, että kyllä se vapari hyvin sujuu sitten kisafiiliksissä. Joopa joo ja Höpö höpö... :/ Onneks mulla on Maailman Parhaat Tukijoukot takana: päivällä yksi kultainen sai mulle hoitoajan huomiseksi, ja vieläpä sellaiselle ammattilaiselle, joka tasan saa mun nikamat ojennukseen. Huoh! Kiitos huolenpidosta Inkku!!! :D
> KOMMENTOI

maanantaina, huhtikuuta 17, 2006

Loppukevennys

Kisoihin valmistautuminen on vähän kuin hyvä kirja: Ekan kerran lukiessa se on aivan mielettömän upea. Toisella kertaa tietää jo mitä tapahtuu, mutta löytyy vielä vaikka kuinka paljon asioita, joita ei ensihuumassa huomannut. Kolmannella kerralla teksti on jo melko tuttua ja välillä tekee mieli hypätä tylsien kohtien ohi, mutta siitä huolimatta kirja ei menetä hohtoaan, vaan sen voi lukea kerta toisensa jälkeen uudelleen ja aina aukeaa uusia syvyyksiä... Ja lopulta, kun tietty elämänvaihe on ohi, ei tee enää mieli avata kansia ollenkaan.

Ajelin eilenillalla itsestäni kaikki ihokarvat, hiuksia, kulmakarvoja ja ripsiä lukuunottamatta - tämän kohdan yli olisin mieluusti hypännyt, tyylsääää! Vähän ehtii sänki kasvamaan villeimpiin notkoihin ennen lauantaita, mutta pahimmat karvat voi sitten vielä siistiä kisaväreistä huolimatta, eikä pikkunukka näy katsomoon asti, joten siitä on turha huolehtia. Oon kyllä tosi iloinen siitä, että olen huononlainen karvankasvattaja! Tässä on sheivaamisesta ärtyneelle iholle hyvin aikaa rauhoittua ennen keskiviikkona alkavaa maalausrumbaa.

Masu on mukavasti täynnä. :) Hiukan alettiin nostamaan kaloreita ja liikuntakin on kevyempää, joten pahin rutistus helpottaa! Torstaina ja perjantaina saan sitten tankkailla niin, ettei varmana oo nälkä, vähemmästäkin jo täyttyy tää kutistunut vatsalaukku... Nyt pitäis olla läskit sulatettuna ja lihakset hiottuina, loppuajan voin sitten vaan kiillotella pintaa. Mulle vaikein asia tässä lopussa on juurikin se höllääminen, ei ole helppoa tehdä mitään puoliteholla kun mun säädöissä on normaalisti kaksi nopeutta: Täysillä ja Ei ollenkaan.

Huomenaamulla menen vielä treenaamaan vaparia ja tasan teen sen vielä täysillä! Myöhemmin en enää pysty, koska keskiviikkona lasketaan natriumin määrää ja sen jälkeen on vähän turhaa odottaa itseltään kummoisiakaan suoritustehoja - lihastuntuma saattaa hiukkasen heiketä ja krampit lisääntyä. Oh joy!!! Siks toiseks, kukaan salinomistaja tuskin tykkää jos sotken hienot parketit ProTanilla ruskeaksi ja pyörryn vaparin päätteeksi teatraalisesti, kaikkeni antaneena, bassokajarin eteen...pii paa pii paa!
> KOMMENTOI

sunnuntaina, huhtikuuta 16, 2006

Hyvää pääsiäistä


Linssiluteena on oltu jo pääsiäisenä 1986! Vasemmalla poseeraa kaverini Sanna ja kuvan otti virpomamme naapurinsetä Hessu. ;)

Tänä pääsiäisenä on kyllä suklaamunat kateissa, mutta onneks on vielä tipu tallessa...
> KOMMENTOI

lauantaina, huhtikuuta 15, 2006

Eipäs - joopas!

Voi miten ihanan länpöinen ja aurinkoinen päivä! :( Paitsi kun on tämmöinen äkäpussi niin kaunis kevätsää vaan lisää ärsytystä. Olis kivaa nautiskella auringon mollotuksesta ja linnun laulusta, mutta kun ei pysty kykenemään, onneks tykkään myös pikkuisen rähjäyksestä! Taitaa olla kiukkuhermo pinteessä. Vai pitäisköhän vaan myöntää itselleen, että lähestyvä kisapäivä jännittää?!? Vois koittaa, että onko jänskääminen jotenkin rakentavampaa ja muille mukavampaa kuin kiukkuaminen... Kerron sitten testin tuloksen myöhemmässä episodissa, ekaks pitää opetella Asioiden etukäteen jännittämisen perusteet.

Kävin salilla tekemässä U-käännöksen. Venyttelytila oli muka niin täynnä populaa, että päätin pikaistuksissani ettei siellä pysty mitenkään harkkaamaan vaparia. Joopa joo..meni sitten mielikuvaharjoitteluksi se jumppa. MUR!

Onhan tässä nyt jotain mukavaakin tapahtunut - kaikki kisa-asut on valmiina, mitä nyt tuollaiset kuutisensataa strassia liimamatta, mutta sehän on ihan sivuseikka... Kävin edellisen kerran Airan luona sovituksessa noin viikko takaperin ja tänään jouduttiin vielä pienentämään housunvyötäröä useammalla sentillä. Toivottavasti pöksyt pysyy kisoissa päällä, ettei tartte käyttää henkseleitä! Ampparivyötärö kyllä lämmitti mieltä, hassunkurista miten paljon viikossa voi tapahtua kutistumista! :D Mikäs tässä ollessa, vyövalikoimanikin laajeni kummasti kun voin alkaa käyttämään Osmon kaulapantoja housunpidikkeinä. Nyt alan ensitöikseni liimailemaan yhteen pantaan isoja BLING BLING-strasseja, vähänkö tulee Osmosta retee!?
> KOMMENTOI

perjantaina, huhtikuuta 14, 2006

Turn it up

Viimästä viikkoa viedään ja olo alkaa olemaan sen mukainen... kaikki liikenevä energia kuluu aamulöntystelyhin ja salille raahautumiseen... tään päivän varat on jo kulutettu ja ylitettykin, joten paras vaan jättää kirjottelut tältä kertaa tähän... mä oon niin väsynyt!! ;))

Mutta klikkaappas kuvaa niin näet vähän mimmoista touhu oli viime lauantaina:

> KOMMENTOI

torstaina, huhtikuuta 13, 2006

Odottakaa vielä hetki, olkaa hyvä!

Hankintalistalla:
-ajanhallintaopas
-aika kampaajalta
-kosmetiikkaa kisameikkiin
-lentolippu New Yorkiin
-kirkkaita strasseja vaparihousuihin (ja Osmon kaulapantaan ;))

Saan järjestettyä itselleni mahdottoman hullunmyllyn, vaikka periaatteessa aikaa ois ihan mihin vaan. Viimepäivänä (koska tänään on jo käytännössä huomenna...) piti hoitaa kolme asiaa: selkätreeni, bikinien + vapaaohjelma-asun sovitus ja hieronta. Hyvin hoitui nuo ja koirallekin löytyi haahuilun tuloksena hauska luuniittipanta, jota aion somistaa strasseilla, Bling! Bling! Hieronnasta olinkin sit jo pikkuisen myöhässä. Raija tarjosi jalkojen käsittelyn päätteeksi kupin kahvia, koska seuraava asiakas tulisi kuulemma vasta vähän myöhemmin...minulle oli varattu 30min "myöhästymisvaraa", ja käytin ko. tarkoitukseen vain 5min, kyllä vähän nolottaa, siis se myöhästely...

"Asennemuutos on aina mahdollinen ja jokaisella hetkellä voi päättää toisin." Tuota totuutta noudatellen ryhdyn hallitsemaan aikaani. Vaikka ois kiva vielä juoruta hetki, niin nyt on nukkumaanmenoAIKA! (...ylitetty jo pahemman kerran, sänky odottaa!!!)

Huomenna:
-Vaparitreeni
-Solarium
-Ystävän luona kyläilyä
-Paperihommia
...ja joka välissä jotain pientä naposteltavaa (lue: ruokaa ei ole nimeksikään ja mulla on pohjaton nälkä!!)
> KOMMENTOI

tiistaina, huhtikuuta 11, 2006

Wild one ;)

Nonniin!! Nyt on galleriaan päivitetty sitten pikkusen villimpää otosta... kurkistamaan pääset tästä.
> KOMMENTOI

maanantaina, huhtikuuta 10, 2006

Synkkää

Sataa, sataa ropisee, pili, pili POM... Kahlasin aamulla tunnin lenkin nilkkoja myöden loskassa, eikä kyllä hirveesti hymyilyttänyt! :/ Toivottavasti kiukku tuplasi kävelyn rasvanpolttovaikutuksen... Ei oo enää montaa aamulenkkiä jäljellä tälle dietille, jotta parasta nyt vaan jaksaa löntystellä riemumielin!

Päivällä oli kurja päänsärky, koska tuli nukuttua liian pitkät yöunet. Pitäis vaan uskoa, että 7h on mun maximi unen suhteen, kun sen ylittää niin tulee kankkunen. Oma Vika! Siispä mä vain makoilin ja löhöilin kunnes tuli salille lähdön aika. Pumppailin pikaisen rinta ja vatsatreenin... jäi vähän sellainen fiilis, että olis pitänyt treenata kovempaa ja se kyllä ärsyttää. Räyh!! Huomenna teen sit ihan sikakovaa, tämänkin päivän edestä! ;)

PS. Kotisivuni muuten saatiin taas toimimaan ja tästlähin tilan pitäisi riittää entistä paremmin...
> KOMMENTOI

sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006

Bandwidth Limit Exceeded

Hitsi vieköön, kotisivuni menivät taas tukkoon! Vierailijoiden määrä on päässyt vallan yllättämään... Tänään hankittiin kuitenkin kiireesti sen verran lisää tilaa Futuronilta, ettei enään tulevaisuudessa pitäisi ongelmia tulla . Toivottavasti lisätila saadaan pian käyttöön, koska taas on otettu paljon uusia kuvia, joista ainakin osa laitetaan myös kotisivujeni kuvagalleriaan.

Tässä esimakua ;)

> KOMMENTOI

lauantaina, huhtikuuta 08, 2006

Onnenpäivä!

Olenkohan oikeassa elämässä??! Tänään on tunutunut siltä, että oon ehkä vahingossa päässyt jonkun toisen kenkiin...voiko mulla mukamas olla näin hauskaa ja mielenkiintoista touhua päivä tupaten täynnä? Kaiken kukkuraksi kaikki tutut, kaverit ja läheiset ovat auttaneet ja tukeneet puuhiani enemmän kuin riittävästi, kuinkahan voisin tarpeeksi kiittää! :)

Meille tuli eilen kiva yövieras, en tiedä saanko paljastaa kuka, joten pidän suuni sen suhteen supussa, mutta hänen kanssaan suuntasimme aamusella treenin ja meikin kautta valokuvattaviksi. Mahtava päivä!

Aikataulu:
6.30 herätys
8.15 aerobinen/treeni Mayorsilla
10.00 aamupala ja meikki
11.00 kuvauksiin
16.00 selkähieronta
18.00 vaparitreeni "kenraaliharkat"
19.00 asiakkaan ohjaus

Suunniteltu aikataulu petti jo aamutreeniin lähtiessä, mutta onneksi kaikki asianosaiset jaksoivat olla ymmärtäväisiä ja kärsivällisiä meidän tyttöjen sähläilyn suhteen. ;) Kuvauksissa osasin jo hiukan rentoutua ja pistää tuulemaan, enää ei iske jähmetys kameran edessä, mutta vielä on paljon petrattavaa ennen kuin olen Supermodel (+ 20cm pituutta kasvettavana ja -10v. ikää). Huomenna menen siis treenaamaan lisää kameran etuilua, harjoitus tekee mestarin!?

Hieronta oli tarpeellinen levähdyshetki kiireen keskellä, taas kiertää veri päähän asti kun selkä pistettiin ojennukseen. Pakaroista löytyi hassu kohta, oliskohan ollut kiinnitys sellainen: kun siitä kohtaa kannikkaa hieroi niin koko jalka lähti tahdottomasti nytkimään, ihan kuin sähköä olisi laitettu. Hämäräperäistä toimintaa?!

Sit oli vielä vapari, vaikka olinkin jo ihan tööt hieronnan jälkeen... Olin kutsunut muutaman tutun katsomaan ohjelmaani, koska ennen kisoja tekee hyvää esiintyä harjoitusyleisölle! Esiintymiseni oli pikkusen haparoivaa, mutta sain siitä huolimatta raikuvat aplodit, hurraamista säästeltiin varmaankin kisoja varten. Niitä odotellessa! :D
> KOMMENTOI

perjantaina, huhtikuuta 07, 2006

...

Pää on ihan tyhjää täys... Olo on jo vähän hutera, mutta kummasti sitä jaksaa treenata, kun ei liikaa mieti! ;) Olen tehnyt loman kunniaksi kaksi treeniä päivässä ja tänään huomasin, että mulla loppuu lihasryhmät kesken! Piti sit vaan seistä käsillään iltatreeniksi ja siivota koti päällisiksi. Vaikka siivous kuuluukin ei laskettavien liikkumisten listalle, niin tuli aivan järjetön hiki ja käsivarret muuttui suonikkaiksi kun yritin imuroida koirankarvoja sohvatyynyistä, pitäiskö syödä kurkkua, ettei mene liikaa miinukselle? ;)

Valmentaja kysyi minulta joskus tätä blogia aloitellessani, että kuinka pitkään meinaan dietillä jaksaa kirjoittaa. Silloin en osannut oikein vastata, mutta nyt näyttää kyllä hiukan siltä, että ajatuksia ei riitä kirjattavaksi asti...katsellaan jos huomenna on parempi päivä!?
> KOMMENTOI

keskiviikkona, huhtikuuta 05, 2006

Päivän lööppi

Heikotus iski uhriinsa crosstrainerilla - aamuaerobinen keskeytyi!!!

Fitnessbimbo hemmotteli itseään jalka- ja käsihoidoilla.

Tiukka dietti heikentää kommunikointikykyä ja aiheuttaa agressioita: Käytetäänkö diettiä turhaan kiukuttelun tekosyynä ja oikeutuksena, vai onko väitteellä tieteellistä näyttöä?
> KOMMENTOI

tiistaina, huhtikuuta 04, 2006

Jaksaa, jaksaa!

Diettini on edistynyt taas uudelle ulottuvuudelle; jalkojen kramppailutaso saavutettu! Hitsi, että otti kipeää jalkapohjasta, kun aamulla venyttelin spagaateja auki, olipahan ainakin varpaat kramppiin asti ojennettuina... ;)

Aamusessiolla keksin nerokkaan parannuksen yhteen vapariliikkeeseeni, nyt temppu näyttää hienommalta ja on helpompi suorittaa. Kehuin itseäni nokkeluudesta ja treeni tuntui super-kivalta!!! Sit harjoittelin seinää vasten hallittua käsilläseisontaan nousua ison jumppapallon avustuksella, aluksi vähän pelotti, mutta hiffasin nopsaan tekniikan ja opin melkein taitavaksi. Treeni sujui kuin leikki!

Tankkauksen jälkeen mulla on ollut taas paljon enemmän puhtia kaikkeen tekemiseen, tästä pitää nauttia ja ottaa kaikki hyöty irti, yksi lataus ei valitettavasti riitä ihan loppuun saakka. Nyt riennän viihdyttämään koira-otuksiani, niillä on niin tylsää ja mälsää, etten saa enää kirjoittaa rauhassa.

> KOMMENTOI

maanantaina, huhtikuuta 03, 2006

120 x kyykkyyn-ylös

Oi tätä lomalaisen onnee ja autuutta, saan kerrankin suunnitella omat aikatauluni miten lystään. Nyt pystyn treenaamaan ja valmistautumaan kisoihin ihan pro-meiningillä, aika siistiä! ;) Aamulla kävin Mayorsilla tekemässä olkapäät ja lyhyen aerobisen. Mukava treenata, kun salilla on rauhallista, ei kulu turhaan aikaa jutusteluun ja dietinedistymiskyselyihin vastailuun...ei niin, ettenkö tykkäis höpöttää, mutta varsinkin näin lähellä kisoja, on kivaa kun saa välillä keskittyä treeniinsä ihan omissa oloissaan.

Päivällä käväisin hakemassa ystäväni Töölö Gymiltä ja vaihdoin samalla kuulumisia erään kilpakumppanin kanssa - hänelle kiitos mikrouunin lainasta, siitä hyvästä sain syötyä puuroni ajallaan! ;) Jännää, että kolmen viikon kuluttua seistään jo lavalla kisaamassa...

Sitten takaisin Mayorsille: vaparitreeniä käsilläseisontaharjoitusten muodossa + pari kertaa koreografia kevyesti mallaillen läpi. Kävelymatolla jäähdytellessäni innostuin isottelemaan avokille, että jaksaisin vielä kevyesti tehdä 50 vapaakyykkyä oma painoni (joka ei ole järin paljon...) niskassa. Ei se pentele suostunut uskomaan, ellen näyttäisi, taitaa tietää yllytyshulluuteni!? :)) Loppuhuipennuksena siis 50 takakyykkyä painoilla, 50 etukyykkyä ja 20 balettikyykkyä pelkällä tangolla. Ajattelin tehdä kunnon setin, kun kerran aloitin! Just tämmöisistä innostuneen vinksahtaneista treeneistä nautin kaikista eniten, pieni hullunkiilto silmissä pystyy yllättäviin suorituksiin.
> KOMMENTOI

sunnuntaina, huhtikuuta 02, 2006

Olipa kerran viikonloppu

Tein eilen jotain tosi jännää ja erilaista; en treenannut lainkaan! Aika hurja veto... Aamulla käppäilin ensi töikseni tyhjä reppu selässä lähikaupaan hakemaan tankkausruokia. Kotimatkalla kädessä oli Snickers ja repuntäytteenä:
  • banaaneja
  • salaattia
  • grahampaahtosämpylöitä
  • ruisrevittyä
  • kanelikierrepulla
  • hedelmäistä muromysliä
  • litra rasvatonta vaniljajugurttia
  • vaniljavanukasta
  • mansikkahilloa
  • mustikoita
Aamupalaksi söin vikkeleään normaalin kaurapuurokomboni ja lisukkeena muromysliä vaniljajugurtilla, kupin maitokahvia ja korvapuustin. Tuli masu sopivan täyteen niin, että jaksoin lähteä hierottamaan jalkani.. Hieronnasta tulin suoraan kotiin jatkamaan tankkausta. Jossain vaiheessa iltapäivällä sammuin sokerihiprakassa parin tunnin päikkäreille ja sitten pitikin jo lähteä kaverin synttärikekkereille. Ennen lähtöä tietysti söin vielä hiukan, ettei vaan pääse nälkä yllättämään matkalla. ;)

Ja synttäreillä söin VIELÄ lisää, siivu juustokakkua, vähän nameja, patonkia, chilipähkylöitä... Porukalla käytiin testaamassa Kampin uusi keilarata ja ainakin mulla oli huisin hauskaa, tuli mukava pikku breikki dietin ajoittamaan arkeen! Yömyöhään yritin saada Mäckäristä pehmiksen tulisen riisikebabin painikkeeksi, mutteivät penteleet suostuneet minulle sellaista myymään. Yrittivät selitellä asiaa joillain kurjilla yöaika verukkeilla, mutta luulen, että ne vaan halus kiusata mua!! Lähes ItkuPotkuRaivarin paikka.

Vatsa oli illalla terhakkaasti pömpöllään ja nukkumaan mennessä tahtoi olla vaikeaa löytää miellyttävää makuuasentoa. ;) Hyvin nukutun yön jälkeen oli kiva lähteä aamulla taas uusiin treenikuvauksiin. Salilla kului koko päivä poseeraukseen, treenaamiseen ja ohjauksiin, nyt voisin varmaan alkaa hoitamaan kotia, koiria ja muita hoitoa vailla olevia asioita...jotka ei muuten lopu koskaan kesken!?

Sen pituinen se.
> KOMMENTOI