torstaina, tammikuuta 05, 2006

Selityksiä

Kylläpä kesti!

Bloggailu jäi tauolle ennen kuin oikein pääsi alkuunkaan, mutta otetaan uusi yritys, eiköhän homma ala luistamaan kerta kerralta paremmin!

Saatiin vihdoin väkerrettyä nettisivut valmiiksi. Minä kirjoitin tekstit ja Teemu työsti taustat ja kuvat. Homma vaati melkoisesti kärsivällisyyttä ja huumorintajua molemmilta, eikä pikku kinastelultakaan säästytty. ;) No, parisuhteen neuvottelutaidot ainakin kehittyivät ja oli hauskaakin, kun välillä muistettiin ottaa huumorintaju käyttöön. ISOT kiitokset webdesignerilleni!

Thaimaan reissun jälkeen on ehtinyt tapahtua vaikka mitä, joulut ja uudet vuodet ja kaikki... Aloitin dietin kevään kisoja silmälläpitäen, joten joulun herkuttelut jäivät melkolailla muiden harteille (ja lanteille). Uudenvuoden aattona käytiin treenaamassa iltasella, muut metromatkustajat olivat selvästikin matkalla pippaloihin. Tuli hiukan ulkopuolinen olo jumppavaatteissani, itseäni ei moinen päivämäärän juhliminen olisi sillä hetkellä voinut vähempää kiinnostaa :tylsä:. Treeni sujui ja tila riitti hyvin melko autiolla salilla. Kotiin pästyämme juhlistimme vuoden vaihtumista aika vaisusti, Teemu herkutteli ranskalaisilla, pihvillä ja jäätelöllä ja minä pupelsin diettisafkaa. Köllittiin vaan sohvalla filmiä katsellen, eikä jaksettu vaivautua edes ulos paukkuja ihmettelemään.

Sain jouluna pikkusiskoilta kotiintuomisiksi flunssan, josta en ole vieläkään ihan täysin parantunut. Yhden päivän treenit jätin kuumeen tähden väliin, muuten olen pysynyt tiukasti ohjelmassa. Aamulenkki pirtsakassa pakkasessa avaa mukavasti tukkoisen nenän, samoin käsilläseisonnan harjoittelu. En kyllä suosittele muille dnuhadnenille edellämainittuja parannuskeinoja, uskon että lääkäriltä löytyy paremmat rohdot jos oikein tosissaan sairastuu.

Tänään on hyvä päivä (positiivista ajattelua), vaikkei aamu lähtenytkään käyntiin ihan suunnitelmien mukaan: Heräsin kuudelta ja onnistuin hääräämään kaikkea turhantärkeää, niin että myöhästyin bussista, enkä olisi ehtinyt tekemään vaparitreenejä myöhästymättä töistä, ja unohdin jäädä metrosta oikealla asemalla, tietysti työpaikan sali oli remontissa, mikä johti siihen että koko aamutreeni jäi tekemättä... Huoh, tulipa selityksiä, joka tapauksessa ihan oma vika! Pitäisi jo ottaa oppia, tällainen säätäminen on minulle aivan liian normaalia. :/ Päivässä on hyvää se että koiranruokafirma korvaa homeisen muonasäkin, myös tulossa oleva käsitreeni tulee olemaan hyvä, eikä harmita lainkaan loppiainen, kivaa että huomenna on vapaapäivä!

Hyvää vuoden alkua kaikille!
-M