perjantaina, tammikuuta 06, 2006

Hämärää

Terve taas!

Nenä vaan on vielä hiukan tukkoinen... Aamulla oli vallan mainio ulkoiluilma, reippailin Osmon kanssa tunnin verran metsässä ja nautin valoisuudesta, näin talvella kun pääsen harvemmin valoisan aikaan aamulenkille. Puuro maistui eri hyvältä Valion uuden mustaherukkakeiton kanssa, tuli ihan äidin omatekoiseta mehusta keitetyt kiisselit mieleen.

Kävin tänään elämäni ensimmäisen kerran naisten kuntosalilla. Kaveri houkutteli minut mukaansa kun huomasi lehdestä, että salilla on avointen ovien päivä. Olipa kokemus, salin valaistus muistutti romanttisen hämyistä ravintolaa ja tunnelma oli muutenkin niin rauhoittava, ettei olisi tullut mieleenkään rempaista kovaa punttitreeniä. Ei niin että painotkaan olisivat siihen riittäneet... Sain kuitenkin hoidettua vuorossa olleen olkapäätreenin kunnialla loppuun asti.

Testattiin myös pilates tunti. Tunti oli ihan hyvä ja sen jälkeen vatsa tuntui tosi littanalta ja jännällä tavalla väsytetyltä. Ainut miinus on se, että meinaan aina tylsistyä kuoliaaksi hidastempoisilla tunneilla, teen mieluummin rauhalliset harjoitusliikkeet kovan treenin päälle salilla tai illalla kotona ajankulukseni. Syvät vatsa- ja selkälihakset on tärkeää pitää kuosissaan vapaaohjelmaakin ajatellen. Mun on turha kuvitella pystyväni seisomaan käsilläni, pitämään pressejä tai hyppäämään siististi, jos jätän tukilihakset huomioimatta. Eli pilatestunti oli varmasti hyödyllinen tylsyydestä huolimatta.