keskiviikkona, marraskuuta 29, 2006

Valivali

Mä oon ihan riekaleina vaparitreenien jäljiltä, vaikken mielestäni ees tehnyt oikein mitään niin täysillä kuin ois pitänyt... Oli siis taas tehokkaat treenit omasta löysäilystäni huolimatta. Heti alkuunsa myöhästyin ja myhästytin myös kyydittäjäni lämppäreistä, joten aloitettiin melkeimpä suoraan venyttelystä ja sitten harjoittelin loppuajan arabialaista ja puolivolttia. Voimatreenin jätin väliin kipeän jalkapöydän takia, töppöset ei ole vieläkään parantuneet liiallisesta korkkareilla tanssimisesta..!

Yöllä en saanut kunnolla nukuttua kun olkapää juili - varmaankin puolivolttiyritelmieni seurauksena - sen päällä ei voi nukkua kyljellään kun painaa kipeesti, toisella kyljellä maatessa "päällimmäinen" olkapää roikkuu rentoutuessa eteenpäin ja sekin sattuu, eikä uni muuten vaan tuu vatsallaan tai selällään.

Harmittaa sekä eilinen huono treenidraivini (aina pitäis edes yrittää tehdä täysillä), että toi kurja olkapää... Saatanpa pitää muutaman lepopäivän ja elää hiljaiseloa, kyllä se pirteys taas jostain mut löytää, samoin salikärpänen! Just nyt lohduttaa vaan treenistä kipeytyneet kylki- ja peffalihakset ;)

2 Kommentit:

Anonymous Anonyymi sanoi...

Pitäiskö sitä olkapäätä lyödä puukolla eli siis kirurgin veitsellä? Pitkä kuntoutus on tietysti edessä, mutta ei kai noinkaan voi jatkaa kovin pitkään?

29 marraskuuta, 2006 18:11  
Blogger Mimmi sanoi...

Ehkä pitäis...ei voi varmaks tietää, että kannattaako, ennen kuin koittaa!?!

29 marraskuuta, 2006 22:00  

Lähetä kommentti

<< Home