perjantaina, joulukuuta 08, 2006

Maistiaisia

Voih mikä sairas nautinto, kun jalat on salitreenistä aivan tönkkönä ja vatsalihaksissakin alkaa hiljalleen tuntua eilisten rutistusten vaikutukset! Iltapäivällä en ehkä pääse enää kivutta portaita alas... En ollut aikoihin treenannut jalkoja punttiksella ja sen kyllä tuntee nyt nahoissaan, vaikken mitään hc-treeniä tehnytkään. Oon kyllä kaivannut jalkarääkkejä, kun lähtee salilta jalat täristen niin tietää tosissaan treenanneensa. Hyrrr!

Vatsalihastreenit on jostain kumman syystä joutuneet mun PakkoTehdäListalle, en ymmärrä miks ihmeessä en tykkää niitä tehdä - vaikka aihetta kyllä ois! Pitänee prosessoida vatsajumppia hiljaa omassa mielessään, sixpackin kuvat silmissä kiiluen, niin alkaa ne vatsarutistuksetkin taas maistumaan...
  • Reidenojennukset 20x25kg 15x30kg 3x15 45kg
  • Reidenkoukistus istuen 4x20-15 15kg
  • Hack-kyykky 3x20 (pelkkä kelkan paino)
  • Suorinjaloin MAVE 4x20 (pelkkä 20kg tanko)
  • Vatsat taljassa 2x12 70kg
  • Vatsarutistukset alavinopenkki 20, 15
  • Jalannostot päälläseisonnassa 10, 8, 7

Jalkoja tehdessäni joudun hiukan miettimään selkäni kestävyyttä, ois niiiin kivaa jos vois pistää kunnolla rautaa tankoon ja kyykätä ja mavettaa otsasuoni pullottaen, mutta kun ei niin ei sit! Aloittelen nyt varovasti ja katsotaan, josko vielä joku päivä sais ees pikkuisen revitellä. Ensteks pitää vaan kärsivällisesti treenata syvät tukilihakset kuntoon, niin ehkä se sit onnistuu.

Hmmm, pitäisköhän sittenkin mennä tylsistymään kuoliaaksi jonnekin pilatestunneille, kun oon sitä ennenkin miettinyt..? Päiviii, vink, vink, vieläkö sulla on niitä liikuntalippuja? ;)

Tälle viikolle on vielä vaikka mitä treenattavaa jäljellä, alkuviikosta sain tehtyä vaan selän, olkapäät ja haukkarit, eli vielä vois tehdä ainakin olkapäät uudelleen, ojentajat ja vähän punnerruksia rinnalle.

Pikkupikkusisko tulee kyllä kyläilemään viikonlopuksi minikoiransa kanssa, että saas katsoo kuinka sitä kerkee... Ehkä saan Norpan raahatuksi mukaan salille, ehkä en, yritän joka tapauksessa. Tekemättömät treenit saan kyllä halutessani helposti puristettua yhdelle päivälle, että eiköhän se sisko jaksa shoppailla tunnin yksikseen niin mä pääsen jumpalleni..

Ai niin - vielä meinas unohtua yks juttu, olen maanantai iltana esittelemässä uusia Force-tuotteita Forumin alakerran SinunKaupat-luontaistuoteliikkeessä, tulkaahan maistamaan palautumisjuomaa ohi kulkeissanne!

2 Kommentit:

Anonymous Anonyymi sanoi...

Jep kyllähän niitä löytyy, eli mennään vaan tylsistymään kuoliaaksi. Tekis varmaan munkin selälle hyvää...

08 joulukuuta, 2006 13:00  
Blogger Mimmi sanoi...

Kiva, kiva ja kiitos! Kuoliaaksi tylsistyminenkin voi olla hauskaa ja hyödyllistä ainakin hyvässä seurassa!

...äläkä kuulosta noin innostuneelta, saatan muuten huolestua ;)

08 joulukuuta, 2006 13:55  

Lähetä kommentti

<< Home