keskiviikkona, joulukuuta 27, 2006

Paineita

Wrrroom, wrrrrom...hirrrveesti kierroksia, mulla on jouluherkkujen ja levon jäljiltä energiavarastot täpötäynnä! Pitää loikkia kaikki vastaantulevat portaatkin ylös kaks kerrallaan ja juosten, tuntuu että voima oikeen puskee ulos jaloista, kulkee niin kevyesti :) Tänää pääsen onneks salille päästämään liiat paineet pihalle, ois luvassa kunnon selkätreeni Päivin seurassa.

En onneks joutunut sortumaan mihinkään ylensyöpöttelyyn jouluna, mutta kaikki normaalit jouluruuat tuli taas maisteltua ja niissähän riittää kun on kaikkiruokainen! Liikunta rajoittui pariin kävelylenkkiin ja venyttelyyn, niin kyllä siinä väkisinkin jäi energiaa varastoon, enkä tosiaankaan tahdo sen enrgiavaraston kertyvän tohon lanteilleni...

Eilen illalla, reilun kolmen tunnin autossa istumisen jälkeen, oli pakko päästä jo liikkumaan ja lähdettiin reippaalle sauvakävelylenkille heti kun saatiin kaikki pussit ja nyssäkät purettua. Kyllä vaan teki hyvää! Lenkin päälle saunottiin ja sit ajoissa nukkumaan, että jaksoi taas aamulla lähteä reippaana töihin. Kiva oli käydä Raumalla sukuloimassa, mutta kyllä oli ihana taas päästä kotiin omaan rauhaan ja rytmiin.