maanantaina, tammikuuta 01, 2007

Ohjelmointia

Uuden vuoden kunniaksi aloitin tänään treenaamaan uuden treeniohjelman mukaan, aloitus on kylläkin viikon myöhässä kaikenmaailman teko- ja muiden syiden takia, mutta parempi nyt kuin ei ollenkaan!

Treeni kesti taas uutuuttaan hiukan mun vanhoja treenejä pidempään, mutta niin taisi olla tarkoituskin, oon kait välillä Akin mielestä ollut liian nopea jumpissani... Myönnän kyllä itsekin hätäisyyteni, voin tosiaan parantaa suoritustani ja treenata enemmänkin kerrallaan.

No, nyt treenasin ainaskin reippaasti yli tunnin, ja kaiken mitä ohjelmaan oli kirjoitettu (hyvinkin tein ja kunnolla tietysti myös), vaikka tekikin mieli jättää vatsat treenaamatta, kun olin jo melkein naatti! Välillä kyllä avustelin Teemua, jotta yksinäni saan varmaan mahdutettua treenin tuntiin - toivottavasti! Muuten loppuu puhti ja saattaa alkaa kiukuttamaan...


Tein olkapäitä, epäkkäitä, rintaa, ojentajia ja vatsaa. Ihan uutena liikkenä tuli nuo epäkkäät, niitä en oo ennen treenannut erillisinä ollenkaan. Mielenkiinnolla odotan millaista kehitystä tuleman pitää, onko mulla kohta kauhee körmyniska, vai auttaisko tuo uusi liike siipien levityksessä, niinkuin tarkoitus ois..? Jännää!