tiistaina, helmikuuta 21, 2006

Osu ja uppos!

Tänä aamuna olin onnellinen kun herätyskello soi ja katkaisi painajaiseni juuri karmivimmalla hetkellä - mielikuvitukseni on ihan liian vilkas kauhufilmien katseluun, möröt tulevat heti uniini. Leffa oli sinänsä ihan hyvä, siis kauhuksi, jaksoin jopa katsoa sen loppuun, mutta horrorkiintiöni on taas täytetty pitkäksi aikaa. Olen liika pikkuinen kestämään enenpää! :)

Löysin hauskan testivinkin edellisen kommentoijan blogista ja nyysin tietty sen heti tänne täytteeksi. ;) Kiitti ideasta!

Aurasi pääväri:
Okra


Kellertävä okra on auran utelias harvinaisuus. Hän on väreistä kaikkein lapsenmielisin, avoin ja ulospäin suuntautunut. Hänen optimisminsa on rajatonta, mutta vaikka hänen energiansa näyttää myös sellaiselta, hön hajottaa itsensä helposti liian moneen suuntaan. Okra on kyllä älykäs ja pystyy näkemään asioiden kaikki puolet, mutta kykenee itse harvoin etenemään tavalla, joka olisi järkevin.
Okra ei oikein osaa edetä askel kerrallaan. Hän näkee kokonaisuuden -ja haluaa ottaa sen kerralla vastaan. Työympäristössä okra voi olla hyvinkin haasteellinen, koska hänen etenemisjärjestyksensä asioissa saattaa vaikuttaa aivan järjettömältä. Kyseessä on kuitenkin vain okramainen tapa suhtautua kaikkiin vaiheisiin samanarvoisina kokonaisuuden osina, ei toistensa loogisena jatkumona.
Okra kadottaa aina tavaransa jonnekin ja viettää suuren osan ajastaan etsimällä niitä. Ulkopuoliselle hänen elämänsä saattaa näyttää jatkuvalta kaaokselta, ja suuremman järjestyksen ystävät saattavat menettää hermonsa yrittäessään - turhaan - saada levottoman okran pysähtymään.


Tulos on aika osuva... Eipä siitä sen enenpää, eiköhän tuo ajoittainen kaoottisuus ole käynyt jo aiemmistakin jutuistani ilmi.

Sitten, "yleisön pyynnöstä" asetan esille tämän päivän syömiseni esimerkkinä diettiruokailustani:

AAMULENKKI

9.00
70g kaurahiutale
100g rasvaton raejuusto
150g sokeritonta mehukeittoa
10g lesitiini
2 kalöljykapselia
Kuppi kahvia mustana


11.45
70g kaurahiutale
100g rasvaton raejuusto
150g sokeritonta mehukeitto

14.30
100g kalkkunafileeleikkele
100g banaani

TREENI
17.30
50g maltodekstriini
30g heraproteiini (isolaatti/konsentraatti sekoitus)

19.00
75g jasmiiniriisi
100g kalkkunafileeleikkele
150g tomaattimurska

22.00
125g rahka
227g ananas
YHT. 1963kcal / proteiini 141g / rasva 32g / hiilarit 300g

Tällä hetkellä dietilläni on kalorivaihtelut käytössä, ruuan määrää vaihdellaan lähes päivittäin, tarkoituksena on pitää aineenvaihdunta mahdollisimman hyvin käynnissä. Just nyt ei ole nälkä, vilu vaan pitää kourissaan ja muistuttaa dietistä. Olo on tämmöisinä päivinä aikas hekumallinen! Toisaalta nälkä kasvaa syödessä ja kun kaloreita välillä pudotetaan niin kurniva vatsa ei tahdo jättää rauhaan...

2 Kommentit:

Blogger Unknown sanoi...

Huh, sähän saat syödä vielä ihan hurjasti! Meikäläinen ei voi kuin haaveilla vastaavista päivistä... puuroa näkee enää kerran päivässä 40g verran ja muu ruoka onkin sitten melkeinpä pelkkää seitiä, valkuaisia ja protskujuomaa. :O Epäreilua. En tuu enää lukemaan tänne, kun täällä tulee nälkä! :D

Ei vaan, tsemppiä edelleen... muistapas siellä aamulenkeillä, että kisasiskoilla ei kaikilla ole asiat niin onnekkaasti että päivässä saisi kaksi puuroa! Saati että siinä olisi 70g hiutaleita... Heh! Kyllä nämä asiat on sitten todella yksilöllisiä. Ei varmasti ole mitään yhtä kaavaa, jolla voisi kertoa ns. ulkopuolisille millainen se kisadieetti on. Jokaisen dieetti kun on täysin yksilöllisesti rakennettu ja eri tarpeiden mukaan tehty - ainoa asia joka on sama, on se, että jokaisen meistä pitää kiristyä siihen tahtiin että lavalle voi tuoda sen parhaan mahdollisen paketin. :)

22 helmikuuta, 2006 07:00  
Blogger Mimmi sanoi...

Juu, voit uskoa että osaan antaa arvoa isoille puuroannoksilleni! :D Eipä noi täälläkään ole jokapäiväistä herkkua, vaan toisinaan on tyydyttävä vähempään.

Koitahan Faidra pinnistellä!

22 helmikuuta, 2006 10:13  

Lähetä kommentti

<< Home