lauantaina, tammikuuta 06, 2007

Yökukkuja

Klo 04.58: Täällä viikolla on jotenkin venähtänyt nukkumaanmenoajat ihan päälaelleen, en ole varmaan kertaakaan ehtinyt pehkuihin ennen puoltayötä, mikä on normaalisti suunnilleen mun deadline. En oo onneks vielä tullut yliväsyneeksi ja treeni on kulkenut mainiosti, vaikkakin tänä aamuna ylösnousu ja töihinlähtö tuotti jo lievästi sanottuna hieman hankaluuksia.

Tänä yönä sain jopa jotain aikaiseksi, ettei mennyt valvominen vallan hukkaan - päivitin kotisivuja ja... noh siinäkö se sitten olikin? Teemu siivos kotia ja pesi pyykkiä (on se välillä vaan kultainen), kun ei parka päässyt koneelleen, huomenna on ihana herätä kun on siistiä!

Mennäviikon treenejä:
  • Tiistaina hauista ja ojentajaa,
  • Keskiviikkona selkää, olkapäitä ja vatsoja,
  • Torstaina vapariavartentreenejä Liikuntamyllyssä
  • Tänään, tai siis oikeestaan eilen eli perjantaina jalkoja.
Uus jalkatreeni oli mielenkiintoinen; alkuun teen tarkoituksella kevyempiä (kohdistavia) liikkeitä ja liikkeet raskautuu perusliikkeiksi treenin loppua kohden, eli teen ihan päinvastoin kuin yleensä neuvotaan että pitäisi. Ja miks näin? No siks, etten hajoittais selkääni yhtään enempää. Kun jalat on alkunysväämisen jälkeen valmiiksi väsyneet, niin en pysty latomaan tankoon liian suuria painoja, vaikka kuinka haluasin, ja kaiken hyvän päälle treeni on loppuun saakka tehokas.

Aluks tuntui, ettei treeniin saa millään tehoja, kun on tottunut siihen, että jalat on parin ekan raskaan sarjan jäljiltä ihan hyytelöö, mutta lopussa olin jo sit Ihan Lopussa. Etukyykky 40kg:lla kaiken pikkuräpellyksen jälkeen tuntui toivottoman raskaalta, en uskois ellen ois kokeillut! ;)

On se kumma, että pitää tavallaan tietoisesti huijata itseään etukäteisväsyttämällä jalkansa ennen raskaita liikkeitä, kun ei muuten anna pää periksi käyttää kevyempiä painoja. Periksiantamattomuudelle on parikin syytä, ensinnäkin pystyn hyvin treenaamaan jalkoja raskaillakin painoilla, eikä edes satu selkään just siinä treenatessa**, ja toisaalta aivoihin on niin tiukasti iskostunut, että Vain Painoja Lisäämällä ja Raskailla Perusliikkeillä Kehittyy...

Mä nyt kyllä meinaan kehittyä tässä pakkotilanteessa ilman niitäkin. Onneks mun jalkojen ei tarvii niiin mahdottomasti paljon ainakaan kasvaa, kun oon tällainen päärynä ja yläkroppa on aina vähän jäljessä, muuten vois periksiantamattomaan päähän syntyä niin paljon painetta, että se poksahtais!
**seuraavaa treenikertaa saakin sitten odotella kun tuntuu muutaman hetken päästä että ois puukko lyöty alaselkään.

Hyvää huomenta! Mä meen nyt nukkumaan...antteeksi kirotusvireet