perjantaina, helmikuuta 24, 2006

Sanoja, tekoja ja Setä Sam (Varoitus: Saattaa ärsyttää herkkänahkaisia)

Elämä ois varmaan tosi ankeeta ellei mulla olisi karevina Hyvin Villi Mielikuvitus... Olen herkutellut sanoilla, koska ruokani on viimepäivät ollut melko mautonta suolattomuuden vuoksi ja nyt on vesikin pannassa. Kuivaa. Pitää välillä tarkistaa, mitä nestekertymän eli vesipatjan alta paljastuu. Nyt näyttäisi siltä, että siellä on sellainen puolikuuma junppatyttö, otetaan siitä myös muutamia kuvia. Saatattepa niitä jossain nähdäkin, niin pääsette sitten itse arvostelemaan. Enpäs sano missä ja milloin näkyy, jos näkyy, vaan jätän yllätykseksi, koska yllärit on kivoja - ainakin jotkut ja silloin tällöin, minusta monesti, ainakin jälkeenpäin ajateltuina - siis yllätykset on yleensä mukavia ei tosin AINA. Ok, nyt alan olla ärsyttävä, lopetan tyhmistelyn, vaikkei tätä olekkaan kenenkään pakko lukea jos ärsyttää, ajattelin vaan muistuttaa siitäkin tähän samaan syssyyn. ;)

Tuli muuten just nyt yks juttu mieleen, on pakko päästää se pois: Viisikko kirjoissa viisikolla oli aina ihan älyttömän maukkaat ja herkulliset (sekä myös runsaat) eväät mukana Seikkailuilla. Oispas kiva lähteä hyvin evästetylle Seikkailulle...

Eilen voin hieman huonosti, mutta kun siitä tokenin, niin valmistin kyllä hyviä ja ravitsevia eväitä, runsaastikin. En tosin seikailuun saatika itselleni, mutta tein toiselle niin kuin toivoisin itselleni tehtävän, eikös niin ole hyvä? Makaronilaatikkoa ja terveysmuffinsseja, maistuis varmana mullekin!

Sitten vielä viimeisenä, muttei tod. vähäisempänä, asiaa vaatteista, shoppailusta ja sen sellaisista tyttöilyistä. On aika vähän asioita joista en pidä, yleensä keksin keinon, jolla jutusta voi tehdä ainakin siedettävän, mutta, mie en tykkää:
  • shoppailusta - liikaa vaihtoehtoja
  • persiljasta
  • laskuista
  • loputtomasta negatiivisuudesta - hankkikaa lääkitys
  • ylimielisyydestä
  • piilolikaisista äijistä - ei pysty antamaan samalla mitalla takaisin kun ei vois vähempää kiinnostaa
  • ...oikein mistään aamulla, jollen saa rauhassa heräillä (Huom. tämä on poikkeus, joka vahvistaa säännön, että on vain vähän asioita, joista en pidä - min'nen aamulla tykkää mistään, eikä o pakko jos ei haluu!)
  • mennä kiireessä suihkuun silloin kun paleltaa

Tulipa pitkä lista. :/ No, ei voi auttaa. Sain kuitenkin ison avun shoppailupulmaan, kun Uncle Sam sponssasi minulle tosi makeita treenivaatteita. Käykääpä katsomassa verkkokaupassa tai kaupassa, sieltä löytyy valinnanvaraa ja iloista palvelua!

Pahoitteluni ponppivista aiheista ja maratonkirjoituksesta...