maanantaina, tammikuuta 15, 2007

Kotilointia

Veto vex ja vähän kuumetta pukkaa, jäin kotiin potemaan, jotta menis äkkiä ohi. Viikonloppuna olin apuna Fitnessliiton treenileirillä, ohjasin jalkatreenejä aloitteleville ja jo vähän edenneimmillekin harrastajille.

Leirillä oli reilut nelisenkymmentä osanottajaa, joten meitä ohjaajiakin hälytettiin paikalle niin, että treeniryhmät olisivat mahdollisimman inhimillisen kokoisia ja jokainen saisi henkilökohtaista opastusta. Kylläpä oli mukavaa ja motivoivaa tavata noin iso sakki samanhenkisiä tyttöjä ja naisia! Kaikista hauskinta oli kuulla, että niinkin moni harkitsi osallistuvansa vaparifitnesskisoihin joskus tulevaisuudessa... :)

Mä meen nyt lepäämään ja paapomaan koiria, kun ei nyt oikein tää juttu luista.

2 Kommentit:

Anonymous Anonyymi sanoi...

Voe Mimmi, nytkö sä joudut leikkaukseen... :( Yhyy! Mä olin elätellyt toivoja että se olkapää nyt vaan paranee ja *plim* olisit yhtäkkiä kunnossa. Mutta toisaalta, niinhän se sitten varmasti lopulta paraneekin, että kun se on leikelty ja aikaa menee... niin lopulta se on kunnossa. Kyllä vaatii kärsivällisyyttä. Yritä pysyä positiivisena, joohan? Tai sinä varmaan oletkin jo jollain tavalla sen asian käsitellyt, näin ulkopuoliselle se vaan kuulostaa niin harmilliselta. Jaksamishalituksia ja auringonpaistetta... muista että kesä tullee pian!

-Kaisa

17 tammikuuta, 2007 11:10  
Blogger Mimmi sanoi...

Kiitos osanotosta :) Kyllä mä suuremman osan aikaa osaan suhtautua tulevaan leikkaukseen ihan iloisenpuoleisin aattein, vaikka välillä hiukan hirvittääkin. Kärsivällisyys ei ole vahvuuksiani, mutta kyllä kai sekin hyve on opittavissa, vaikkakin taas kerran kantapään kautta... ;) Tässähän oppii vaikka mitä uutta, kun joutuu kunnolla perehtymään kuntoutukseen!

17 tammikuuta, 2007 11:41  

Lähetä kommentti

<< Home