perjantaina, tammikuuta 12, 2007

Parannusta luvassa

Vetipä hiukan hiljaiseksi eilinen lääkärissä käynti... Olkapää leikataan muutaman viikon päästä ja siitä syystä menee taas kaikki alkuvuoden treenisuusuunnitelmat uusiksi, puhumattakaan työkuvioista. Voihan pirskatti! Toivon nyt sormet ja varpaat ristissä, että leikkaus ja siitä toipuminen sujuu ihan nappiin.

En tiedä mitä muutakaan mä odotin, kuvittelin varmaan, että lääkärisedällä on taikasauva takataskussaan ja hän toiveestani taikoo pois kaikki kivut, säryt ja liikerajoiteet..? No ei nyt sentään, kyllähän osasin aavistaa mitä tuleman pitää. En vaan halunnut huolehtia siitä etukäteen.

Olkapäästä viis - eilen illalla oli vuoden ekat Pakkotoiston Punttimimmien vaparitreenit Liikuntamyllyssä ja nyt on niskat kivasti jumeksissa, en tiedä mistä harjoitteesta. Hauskaa ja tehokasta oli niin kuin aina ennenkin. Harjoittelin perhosvolttia, vielä kylläkin laihoin tuloksin, mutta alku se oli tuokin. Oon ihan avuton räpeltäjä kun menen trampoliinille, menetän kaiken kehonhallinnan ja kropan hahmotuskykyni, enkä tiedä enää missä mikäkin raaja sijaitsee... Lisää harjoitusta vaatii se!

3 Kommentit:

Anonymous Anonyymi sanoi...

Nyt tsemppiä! Leikkauksen jälkeen olkapää toipuu varmasti kunhan vaan jaksat kuntouttaa riittävän rauhallisesti.

13 tammikuuta, 2007 12:51  
Anonymous Anonyymi sanoi...

Kovasti positiivista mieltä toivottelen leikkaukseen menosta huolimatta. Kuntouttele kätönen rauhassa ja sitten uuteen nousuun! Vielä on rutosti aikaa syksyä ajatellen..

13 tammikuuta, 2007 15:13  
Blogger Mimmi sanoi...

Kiitos kaunis tsempistä <3, tuleepi kaikki tarpeeseen! :)

15 tammikuuta, 2007 08:38  

Lähetä kommentti

<< Home