maanantaina, tammikuuta 08, 2007

Lepoa, unta ja eväitä

Viikonlopun yhteenveto: Lauantain pidin täyshuilia viiden päivän treeniputken päätteksi, söin hyvin, otin päikkärit ja kävin illalla kynsihuollossa. Lepo teki hyvää, sunnuntai aamuna käytiin Tiinan kans 1,5h aamulenkillä ja illalla jaksoin vielä hyvästi treenata selkää ja olkapäitä. Tytöillä oli posetusharkat käynnissä kun menin salille, joten sain lämppäriksi harjoiteltua myös pikku tukion poseerauksia.
  • Kulmasoutu tangolla 3x12 60kg
  • Kulmasoutu kp vinopenkissä 3x12/käsi 22kg
  • Ylätalja 2x15 40kg
  • Vipunostot etuviistossa 2x10+10 10kg, 6kg
  • Viparit sivulle nojaten 2x10+10/käsi 7kg, 4kg
  • Pystypunnerrus koneessa 3x10+10 30kg, 15kg (Hullun raskas!? Viimeset toistot 10kg:lla)
  • Vatsat roikkuen 3x15

Hyvä ja monipuolinen treenipäivä! :)

Tänä aamuna väsäisin pitkästä aikaa Kunnon Eväät töihin, että tulee syötyä säännöllisesti päivän mittaan, jaksaa sitten iltasella taas treenata paremmin ja ehkäpä myös kiukuttelematta... Viime viikolla huomasin muutamaan otteeseen, etten jaksa millään riemuita treenaamisesta, kun on jotenkin oudon uupunut olo. Välillä meinas tulla jopa itkupotkuraivarit, kun uuden treeniohjelman liikevalikoima ei ihan täysin miellyttänyt pientä jumppaajaa. Eipä oo Uupu mikään ihme, ellei syö päivällä kun kälysen purkin rahkaa ja tilkan mehukeittoa, oma vika, nyt nolottaa!

Kunnon evääni sisältävät: kaurapuuroa, raejuustoa, marjoja ja kalaöljykapseleita & monivitskun aamiaiseksi, kaurapastaa, broilerfileen ja salsakastiketta lounaaksi, sekä appelsiinin, rahkaa ja mehukeittoa ennen treeneihin lähtöä nautittavaksi välipalaksi.

2 Kommentit:

Anonymous Anonyymi sanoi...

No nyt on kunnon eväät, hyvä sä :) Otetaaks kimppatreeni joku päivä??

08 tammikuuta, 2007 21:21  
Blogger Mimmi sanoi...

Junpataan pois, kaksin aina kaunihimpi :D

09 tammikuuta, 2007 08:41  

Lähetä kommentti

<< Home