keskiviikkona, tammikuuta 10, 2007

Paistetta risukasaan

Maanantaina salilla olkapäitä, epäkkäitä, ojentajia ja (liian) vähän vatsaa, treeni meni mainiosti vaikka jouduinkin jättämään etunojapunnerrukset tekemättä, kun ne sattui ihan vietävästi tuohon vammaiseen olkapäähän.

Alan ehkä oppia jotain, kun en enää jaksa räyhätä jos yks liike, tässä tapauksessa vieläpä ainut jonka rinnalle yleensäkään pystyn tekemää, jää kivun takia tekemättä. Elämä on... vaikeuksien kautta voittoon jne. turhaan sitä pilaa loppupäivänsä tai lopettaa treenin kokonaan kesken jos yks liike ei onnaa, kun ei asialle kerta mitään mahda. Pitää vaan tehdä parhaansa niillä paukuilla mitä on käytettävissä! Huomenna on aika lääkärille, katsotaan josko olkapäälle ois kuitenkin edes jotain tehtävissä...

Joopa, vatsat tein sitten kunnolla vasta eilen Titiun kanssa (ja motivomana), kun maanataina loppui aika kesken, enkä ehtinyt tekemään kuin 3x15 vatsarutistuksia roikkuen. Huomasin treeniohjauksen ja oman vatsatreenin päätteeksi, että alkoi viimein väsy tosissaan painamaan vähäisten yöunien seurauksena.

Meinas itku päästä, kun salilta lähteissä satoi kaatamalla vettä ja kotiin mennessä piti koiratkin ulkoiluttaa siinä kurakelissä. Lisäksi vielä tajusin, että olin unohtanut syödä Iltapäiväpalan...kyllä keljutti, nälätti ja väsytti niin, etten muuta kuin kiukutellut enää siinä vaiheessa. Menin heti yhdeksän jälkeen nukkumaan ja tänään onkin sitten jo paljon aurinkoisempi pää ja sää! :)