keskiviikkona, maaliskuuta 07, 2007

Kiikunkaakun

Kiva päästä taas arkeen kiinni pitkän sairasloman jälkeen, mun on niin paljon helpompaa elää ja olla kun päivissä on selkeä työajan määräämä rytmi!

Saan paljon enemmän aikaiseksi nyt kun mulla ei ole mahdollisuutta käyttää koko päivää ihan oman mieleni mukaan - mun mielen mukaan mennessähän se mieli muuttuu vähän väliä, aikataulut venyy ja paukkuu, eikä mistään tuu mitään valmista...tai tulee kyllä, mutta ei ihan silleen helposti ja yksinkertaisesti kädenkäänteessä.

Flunssa on jo melkein ohi, nenä on vielä vähän tukkoinen, mutta en anna sen haitata. Kävin maanantaina salilla tekemässä käsitreenin ja olkapään kuntoutushässäkät. Viiden viikon tauon jälkeen tuli kyllä lihakset makeasti kipeäksi pienilläkin painoilla ja on yllättävän motivoivaa treenata, vaikka ylävartalo on vasemmalta puolelta jotenkin tunnoton ja osa liikkeistä on vielä tehtävä "kuivaharjoitteluna" ilman painoja.

Ennen leikkausta pystyin kyllä tekeen melkein mitä vaan, jos jätin kivun huomioimatta, nyt oon paljon "rajoittuneempi", mutta erona on se, että särky on pois ja toipumisen myötä on toivoa paremmasta. Pystyn taas pitkästä aikaa nukkumaankin ihan miten päin tykkään! Kyllä tämä tästä sutviintuu ja olenpahan joutunut oppimaan, etten olekaan ihan täysin iskunkestävä ja särkymätön. Vois liimata aina treenien ajaksi otsaansa lapun, jossa lukee:
KÄSITELTÄVÄ VAROEN
sisältää särkyviä osia
...ihan vaan muistutukseksi itselleen!