maanantaina, helmikuuta 12, 2007

Pipi

Toinen sairaslomaviikko takana ja olkapää senkun paranee, tänä aamuna solisluun pää ei ekaa kertaa ollut juurikaan turvoksissa ja oon saanut pari viimeistä yötä nukuttuakin ihan hyvin. En nyt vielä halua hyppiä ilosta ilmaan, ettei joku kiskaise mattoa jalkojeni alta, mutta silleen varovasti voin olla tyytyväinen edistyksestä.

Tulehduskipulääkekuuri loppui kans tänään, enkä oo enää useampaan päivään joutunut ottamaan särkylääkkeitä. Alukuunsa taisin olla aika pökkerössä noista lääkkeistä, kun nyt tuntuu, etten muista paljoakaan yksityiskohtia eka viikolta, tai voihan olla että alan vaan dementoitumaan...? Ois pitänyt kirjoitella tänne blogiin niin nyt vois kerrata tekemisensä, eikä viikko ois mennyt harakoille, ehkä kuitenkin parempi näin, tiedä mitä sanmakoita sitä olis päästellyt. ;)

Viime torstaina kävin katseluoppilaana vaparitreeneissä, pikkuisen vaan venyttelin ja tein vatsoja muiden mukana. Loppuviikosta pyörähdin tirkistelemässä salillakin ja kaikki toi muiden treenaamisen katseleminen sai kyllä sormet syyhyämään - oon kait allerginen liikkumattomuudelle. Tekis niiiin paljon mieli päästä ite treenaamaan!! No ei tässä onneks montaa viikkoa enää mene (kop kop kop) toiveikas optimistisuuteni toivottavasti vielä avustaa paranemista!

Tänään kävin purkamassa puhtiani GB-gymillä, poljin kuntopyörää ja vemputtelin loitontaja- lähentäjälaitteita + tietty tein taas vatsoja, alaselkää ja venyttelyt, toistan itseäni kun en nyt muuta vielä kykene. Hyvä hiki tuli noillakin, odotan vaan kunhan pääsen koittamaan kaikkia muitakin uusia vempaimia, joita tuolla on. Uus sali tuntuu nyt tosi mukavalta ja siistiltä, laitteet (Gym80) on uudet ja hyvät, ihanan rauhallistakin oli, kun saa välillä käydä salilla ihan itsekseen ja keskellä päivää!