tiistaina, maaliskuuta 20, 2007

Kärsivällisyyttä...

Jumppapäivityksiä:
Sunnuntaiaamuna yhdistetty äänestysretki ja lenkkeily Tiinan kanssa. Meidän kierrosaika paranee nyt siihen tahtiin, että kohta pitää lisätä uusi kiekura lenkkiin. Suoriuduttiin normaalisti tunnin mittaisesta reitistä melkein varttia nopeammin! Iltapäivällä tein salilla hauis-ojentajatreenin sekä kaikenmoista kuntoutusta ja vahvistusta olkapäälle. Lopuksi jäin vielä avustamaan ja pitämään seuraa Päiville ja ihan huomaamattani sain siinä samalla tunnin verran aerobista aikaiseksi.

Eilen oli vuorossa selkätreeni GB:llä.
  • Alatalja 4x20 30kg
  • Vipuvarsiylätalja 3x20 30kg
  • Kulmasoutu tangolla 3x20
  • Ylätaljahiihto köydellä 3x15 25kg
  • Selänojennukset 3x25
  • Ylävartalokierrot kepillä 5min + kuntoutushilavitkuttelua op:lle

Treeni meni mitenkuten, tuntuma on hukassa ja voi kuulemma kestää kuukausia, ennen kuin se leikkauksen jälkeen palautuu normaaliksi. Pitää olla kuitenkin tyytyväinen, kun saa edes jotain aikaiseksi, ei se palautuminen ihan itsestään tapahdu, vaan on kai sen eteen töitäkin tehtävä.

Tänään nokka taas vuotaa, joten on parasta himmailla ja levätä. Heräsin anivarhain ja meinasin siitä intoutuneena lähteä samantien aamulenkille. Tajusin onnekseni tunnustella oloani toiseenkin kertaan, eikä se ollutkaan aivan lenkkeilykelpoinen. Väsytti sittenkin, herääminen ei tarkoittanutkaan pirteyttä, vaan johtui tosiasiassa koiran vikinästä, tukkoisesta nenästä ja päänsärystä. Päästin koiran ulos, otin buranaa ja jatkoin uniani vielä pari tuntia. Kevennettyä ohjelmaa pitänee noudattaa vielä tovi. Äh!