maanantaina, maaliskuuta 12, 2007

Vanukas

Olipas tosi keväinen viikonloppu - vesisadetta, loskaa, kuraa, sumua, auringonpaistetta ja jatkuvaa lintujen tsirputusta pensasaidoissa... Tänä aamuna heräsin valoisuuteen jo ennen herätyskellon pirinää, jostain syystä mua kuitenkin vaan väsyttää! Kunto ei ole nyt ihan kohdillaan, en oo kunnolla kipee, mutten tervekkään.

Lauantaina pistäydyin GB-gymillä pidetyllä kilpailuun valmistavalla leirillä ja seurasin sivusta lava-asento ja kävelyharjoituksia. Moni leirille osallistunut on valmistautumassa kevään Force Fitness Classiciin ja kisaleikin line-upissa näkyikin jo muutamia hyväkuntoisia kilpailijattaria. Pääkoitokseen on kuitenkin vielä sen verran aikaa, että lähes kaikilla on mahdollisuus päästä mainioon kondikseen, joten en ala tässä sen enempää spekuloimaan, vaan jätän palkintojen jaon kisapäivälle ja tuomareille.

Sain leirillä hirveen päänsäryn ja jouduin lähtemään kesken kaiken kotiin lepäämään. Kiitos Annalle niska-hartiahieronnasta! :) Hedari helpotti sen verran illaksi, että päätin lähteä Jennin mukana tekemään kevyen loikkatreenin Liikuntamyllyyn.

Loikkimisen seurauksena mun jalat ei meinannut jaksaa kuljettaa mua eteenpäin sunnuntaiaamun lenkillä, ois tehnyt mieli hypätä Tiinan työntämiin lastenrattaisiin jo ennen puolimatkaa, sinnittelin kuitenkin koko tunnin lenkin loppuun saakka. Kotiin päästyäni palkitsin itseni puurolla ja pitkillä päiväunilla ja herättyäni herkuttelin terveellisesti mansikoilla ja itse tehdyllä vaniljavanukkaalla:


2dl rasvatonta maitoa
1dl vettä
1-2rkl perunajauhoja
20g Optimum 100% Whey Protein (vanilja)
Kiehauta maito. Suurusta perunajauhovesi-seoksella, anna jäähtyä ja sekoita joukkoon proteiinijauhe. Slurps! Maistuu mantsikoiden tai vaikkas uunionppujen kera!