perjantaina, maaliskuuta 30, 2007

Niitä näitä

Ihana perjantaiaamu :) Heräsin aikaisin, enkä sängystä noustessani astunut yhteenkään lätäkköön, enkä kakkakasaan. Sain valmistautua rauhassa töihinlähtöön, ehdin bussiin, metroon ja töihin.

Tänä aamuna en tehnyt aamulenkkiä tyhjään mahaan vaan söin sinne ison puuron. Ei meinannut puuro mennä yksin mahaan, vaan olisi kaivannut lenkkiä kaverikseen. Upposi kuitenkin kun pisti uppoamaan. Pienikin aamu-urheilu saa nälän kurnimaan niin että kaurapuurokin maistuu mannalta - vinkiksi niille, joilla on ongelmia aamupalan syönnissä.

Tein eilen ekan rintatreenin leikkauksen jälkeen, vinopenkkipakkalaite ja peck deck sujuivat ihan hyvin, kunhan autoin aina ekaks vasemman käden aloitusasentoon, koska pohjalta asti vasen puoli ei vielä anna periksi työntää painoja ylös. Tasapenkki tangolla ei tunnu hyvältä, joten jätän sen vielä hautumaan. Treenin päälle vatsoja roikkuen ja 20 minuuttia kävelymattoa.

Haettiin sportnutritionilta lasti lisäravinteita dietin aloitusta silmälläpitäen ja otin eilen uusista purnukoista innostuneena aikamoisen aminohappopommin (arginiini, glutamiini, BCAA) hiukan ennen nukkumaanmenoa. Kävin iltasella myös saunomassa ja toi sauna-aminokombo pisti pumpun hakkaamaan ja hikoilutti ihan hulluna. Jouduin sitten hetken odottelemaan unta, kun tuli lievä duracellolo! Yleensä otan aminohapot pitkin päivää - aamulla, ennen treeniä ja iltaruuan jälkeen - enkä oo aiemmin huomannut kummempaa vaikutusta, mutta noin, lähes tyhjään mahaan otettuna ja unen rajoilla huomas niiden tehon aika selkeästi. Kandee varmaan hiukan aikaistaa aminoateriaa tulevaisuudessa...

Aikas sekavaa sepustusta, mutta menkööt!