tiistaina, maaliskuuta 27, 2007

Termostaatti täysillä

Kiirettä pitää ja päivät meinaa venyä ympäripyöreiksi, mutta kyllä nyt jaksaa kun on kevät ja aurinko paistaa! Eilen kävin treenailemassa selkää ja loppuaerobisen suoritin koirakoulussa, tulee hirviä hiki kun riehuu puolituntia itsensä kokoisen voimakkaan koiran kanssa. Huh! Huh!

Tänä aamuna tein reippaan mäki/loikkatreenin kirpsakassa ulkoilmassa ja töiden jälkeen on vielä olkajumppa odottamassa.
  • Askelkyykkyjä jyrkkään ylämäkeen 3x40
  • Pikasteppaukset korokkeelle 3x20s
  • Kyykkyhypyt korokkeelta 3x5

Aamusessioon meni aikaa varmaan 45 minuuttia, joista maksimissaan 20min. itse treeniin. Hikoilin taas kuin pieni porsas, sain vaihtaa paidan suihkun jälkeen kaksi kertaa ennen kuin pääsin lähtemään raikkaana töihin. Meinas tulla kiire, mutten onneks myöhästynyt - jälkihiki ois ollut kurja selitys.

Olen puhdistanut ruokavalion ja lisännyt pikkuhiljaa treenimääriä kisadiettiä odotellessani, on sitten paljon mukavampi aloittaa kisoihin valmistautuminen, kun ei ole ihan rapakunnossa. On kyllä helpottavaa huomata, että aineenvaihdunta pelaa kun syö hyvin ja liikkuu riittävästi, viikossa jo huomaa, ettei farkut kiristä enää reisistä ihan niin kovasti. Voi tietty olla, että ylimääräisten nesteiden lähtö ihonalaiskudoksistani johtuukin pelkästään ilmaston lämpiämisestä, mutta saanen epäillä - haluan ottaa soukistumisesta edes pikkuisen kredittiä itselleni. ;)