perjantaina, toukokuuta 11, 2007

Kuvapäikkäri


Ennen kisoja maalailttiin ProTanit pintaan ja värien kuivumista odotellessa yritettiin kuluttaa aikaa vähemmän tai enemmän hyödyllisesti... Yllä levittelen Lauraan ekaa värikerrosta, Päivi hassutelee kameralle ja Anna viilaa vielä viimehetkillä lava-asentojaan. Lauralle kiitos yhteismaalauspaikasta ja hyvistä aamupuuroista!

Kisoissa lavan takana tunnelma oli aikas sähköinen! Mulla oli tauotta hommaa ihan riittämiin, kun helpattavia tyttöjä riitti joka sarjaan, pitkästä pätkään ja vapari fitnesiin. Siinä sai sitoa ja solmia jos jonkinmoista nirunarua, liimata bikineitä useampaa peffaan ja yhdet ripsetkin tuli ohimennen kiinnitettyä bikinibitella - hätä keinot keksii! Onneks kaikki kerkes lavalle, eikä mitään emämokia sattunut, jokaisella pysyi biksut päällä ja ripset silmissä. ;)

Kisan jälkeen olin aivan uupu, mutta onnellinen. Olin nukkunut kisoja edeltävän yön Hilkan luona maalailun ja kisafiilistelyiden merkeissä ja unet oli muutenkin jääneet aika vähiin koko kisaviikolla. Kotiin päästessäni kaaduin sohvalle ja heräsin siitä vasta seuraavana aamuna.

Tässä vielä myöhäiset onnittelut kaikille lavalle nousseille, erityisesti Annalle, Hilkalle, Lauralle, Marikalle, Päiville ja Tiinalle. Olitte upeita ja teitä oli ilo auttaa! :)

Juhlatunnelmien jälkeen tuli heti karu paluu arkeen, lenkit on tehtävä säässä kuin säässä. Pitää vaan hokea itselleen, ettei ole huonoa keliä vaan ainoastaan vääränlaista pukeutumista, kurahousut jalkaan ja menoksi!

Kisoja seuraavana viikonloppuna päästiin vielä nauttimaan kilpailun jälkimainigeista, kun lähdin Päivin ja Sariannen kanssa pikku seikkailulle. Lauantaina reissattiin ensin Kaisan luokse Tampereelle katsomaan fitnessfilmejä Pakkiksen punttimimmien kanssa. Kiitos Kaisa hyvistä järjestelyistä, kiva kun pääsin osallistumaan, vaikka tulinkin vähän niinkuin kuokkavieraana! =)

Päivän aikana tuli uusi "mutka" matkaan, kun Färlingin Sonja oli sairastunut ja Päivin piti lähteä tuuraamaan häntä Loimaan penkkipunnerruskisoihin. Ei Päivi sentään ihan penkkaamaan joutunut, vaan vapaaohjelmaa esittämään. Samoissa kekkereissä esiintyi myös Nyyssölän Mika miekkoineen ja Mike ikuisti kisat kamerallaan. Backstagella juttu luisti ja tunnelma oli katossa, vaikkei olosuhteita voi hyvällä tahdollakaan kutsua kummoisiksi. Hotellin lakanavarasto toimitti lämmittely- ja pukeutumistilaa ja "esiintymislava" oli ehkä hiukan pieni ja kivinen. Asenne ratkaisee, murjotuksella ei voita yhtään mitään! Esiintyjät veti hyvän keikan ja meillä kaikilla oli niin mukavaa... Näitä on hauska muistella sitten joskus kiikkustuolissa!