maanantaina, huhtikuuta 16, 2007

Pihalla

Päivitellääs taas pitkästä aikaa... Viime viikko meni yhdessä hurauksessa, tohua on niin paljon, etten kerinnyt lainkaan kirjoittelemaan.

Fiilikset on korkealla, tuntuu kyllä tosi mahtavalta kun olen taas päässyt ihan kunnolla treenaamaan, eikä tarvitse jatkuvasti varoa mitään rikkonaisia raajoja. Viimeviikolla innostuin tekemään vapaaohjelmaharjoituksia neljänä päivänä, tunteja kertyi kiitettävästi kahdeksan ja tuolla treenimäärällä alkaa jo saada selviä tuloksiakin aikaiseksi - perhosvoltti on jo ihan hilkulla onnistua! Toistoa, toistoa, toistoa ja kohta mä sen opin :)

Ilmat on ollut niin ihanan keväiset, että olen yrittänyt olla ulkona niin paljon kuin vaan mahdollista. Onneksi on myös koti täynnä koiria, joten ulkoilu on välillä vähän pakollistakin, vaikka muuten laiskottaisi. Vuoden eka rullaluistelulenkki oli kyllä aika fiasko, sain aikaiseksi vain 20 minuutin kiepin, koska sääret ja pakarat meni hirveeseen juntturaan jo ekan loivan ylämäen jälkeen... Vähän kerrallaan pitää aloitella ja joka kerta hiukan pidempään, niin se kunto nousee.