sunnuntaina, toukokuuta 13, 2007

Ärripurri

Huh, huh, kylläpä on pinna kireellä, napsahtelen ihan älyttömän mitättömistä asioista! Yksikin väärä sana tai kummallinen katse ja mä olen valmis taistoon. Kilahtelun kohteeksi joutuvat helpoiten kaikista läheisimmät ihmiset (turvallista, koska ne ei katoa minnekään, vaikka olen joskus ilkeä) tai sitten tuiki tuntemattomat, joiden mielipide minusta on merkityksetön.

Yritän kyllä parhaani mukaan hillitä itseni, koska mielestäni dietti on oma vapaaehtoinen valintani, eikä se saisi olla kiukuttelun syy, mutta välillä lipsahtaa silti. Pitää oikeesti alkaa laskea kymmenneen ennen kun avaa suunsa, jos joku ärsyttää...ja mielellään vielä kaikilla osaamillaan kielillä! Onneksi en ole yksin ärsyyntymisongelman kanssa, juteltiin just salilla tästä aiheesta parin muun diettaavan tytön kanssa. Vertaistuki auttaa! ;)

Eipä siitä sen enempää, problem solved, hyvä etten ole pitkävihaista tyyppiä. Tänään oli muuten vallan mainio päivä, vain yksi turha kiukku plakkarissa. Aamulla tehtiin Lauran kanssa pitkä, tehokas lenkki. Tuli hyvä olo sekä henkisesti, että fyysisesti. Iltapäivällä mulla oli yksi saliohjaus ja sen jälkeen tein vielä oman olkapäätreenini seuraavalla kaavalla:
  • Vipunostot sivulle yksi käsi kerrallaan 3 x 15+10 7/5kg
  • Vipunostot istuen etuviistoon 3 x 10-12 10kg
  • Pystypunnerrukset käsipainoilla 3 x 10-12 10kg
  • Pystysoutu taljassa 2 x 15 40kg
Olkapäätreeni menee vielä leikatun olkapään ehdoilla, enkä tee mitään liikkeitä madalletun kipurajan yli. Kuntouttaminen on tuottanut tulosta, ensimmäisissä treeneissä riitti kun vaan heilutteli omia käsiään ja olkapää väsyi jo muutamasta nostosta. Täytyy myöntää, että näin huomattava edistys on tosi motivoivaa, kunhan vaan päättää unohtaa ennen loukkaantumista käyttämänsä painot!