perjantaina, maaliskuuta 31, 2006

Sweet dreams!

Wow! Kävin just tarkistamassa, että kotisivullani on kaikki kondiksessa, eipä ollut...kaistanleveys ylittetty ja koko sivusto jumeksissa! Hauskaa, että sivulla on ollut hirmuinen trafiikki, mutta eihän tässä nyt ihan näin pitänyt käydä. Kiitos vaan Mike! ;)) Vaan eipä huolta, eiköhän sivut pyöri huomenna taas entistä terhakkaammin...

Tänään oli kunnontarkistus ja tuomio oli ankara; huomenna tämä tyttö tankkaa hiilaria koneistoon niin, että napa paukkuu! :D Tuskin maltan odottaa!! Unelmoin ensyönä paahtoleivästä ja marmelaadista, muromyslistä, jäätelöstä ja, ja...ei makeaa mahan täydeltä, kaurapuurosta!
> KOMMENTOI

3 weeks out


Kiitos kuvista Mike!
> KOMMENTOI

torstaina, maaliskuuta 30, 2006

ValmiinannePaikoil...JokoNYT?

Huh huijaa, mulle on alkanut uni maittamaan. Eilen nukuin päikkärit ennen salille lähtöä, enkä tänä aamuna herännyt herätyskellon soittoon. Kumma juttu sinänsä, voipi olla, että stressi alkaa helpottaa kun fläsät lähtee... ;)

Aamupäivällä kävin tekemässä ripeän käsitreenin Töölö Gymillä ja samalla napsittiin tiukkailmeisiä raudanviäntökuvia. Olin tosi tuimana! Vieraalla salilla kuluu muuten paljon aikaa pelkästään oikeiden painojen ja laitteiden etsimiseen, melkein joutuu käyttämään aivoja treenatessaan, haasteellista touhua!

Alan olemaan mahdottoman kärsimätön, kuluis nyt 23pv. äkkiä, että pääsis sinne kisoihin!!! Olo on melkein kuin lapsena joulupukkia odotellessa, pitäis varmaankin askarrella kisakalenteri. Kalenterin luukkuihin voisi vaikka laittaa aamuvitamiinit ja kisapäivälle SuperYlläriksi palasen suklaata. Himpskatti, ei saisi ajatella herkkuja, nyt herahti vesi kielelle ja päässä soi luritus: "Suklaasydän, tinakuoret aina murtuu sulaen. Niitä tarjoo miehet nuoret, aitoja vaan saa mä en..."
Päässä sointi on melkein kuin hikka, sille ei tahdo tulla millään loppua.

Illalla neititreeni jaloille:
  1. Askelkyykky liikkuvassa smithissä 4 x 20
  2. Reiden lähentäjät 3 x 20
  3. Reiden loitontajat 3 x 20
  4. Donkey pohkeet 3 x 20
Kaiken kukkuraksi mäkimaton kulutusta 20 minuuttia ja sit suihkun kautta pian kotiin lepäämään.
> KOMMENTOI

keskiviikkona, maaliskuuta 29, 2006

On the Radio, naNaanaa...

Korvat hörölle pääkaupinkolaiset! Radio Iistsaidissa taajuudella 102,4 tänään kehonrakentaja Salla Kaurasen haastattelu klo 10.30 ja jonkun fitnessbimbon henkilökuva klo 11.45! ;)
> KOMMENTOI

Tiistai dreams

Mun on tehtävä tyhjään masuun urheilut sisätiloissa kun tämä hengityselimistöni ärtsyilee, aamusella siirsin siis itseni salille. Jumppasin jalat ja kävelin kolkytä minsaa mäkimatolla 20 asteen kulmassa 5km/h, reipas! Puntilta kutsuin itseni ystävän luo aamupuurolle, koska kotiin on hirmu matka ja vatsa kurni jo tyhjyyttään. Kyläillessä kuluikin iloisesti koko päivä, suunniteltiin, että lähdettäis reissailemaan heti mun kisojen jälkeen ja katseltiin siinä ohessa toisella silmällä Marilyn Monroen vanhaa leffaa...tyttöjen juttuja. ;) Olipa rentouttavaa!

Iltasella kävin toistamiseen salilla hankkimassa hyvän pumpin hauiksiin ja ojentajiin. Järkkäiltiin salilla uutta treenikuvaus aikaa ja voipi olla, että ensiviikolla saadaan taas päivityksiä kotisivujeni kuvagalleriaan. :) Kotiin päästyäni sain vihdoista viimein siivottua ainakin osan ymäpäriinsä lojuvista vaatteistani kaappiin, ahkera! Aherrukseni palkitsin hyvällä teellä ja lukutuokiolla, lisäilin myös hiukan kimmellystä punaisten varpaankynsieni koristukseksi. Söpöööö!! ...ja niiin turhaa ;)

Ai joo, tilasin muuten heräteostoksena sievän kännykän. Voin sen sitten taas sopivan hetken koittaessa hukata jonneen...
> KOMMENTOI

tiistaina, maaliskuuta 28, 2006

Ole mitä olet

If I am what I am because I am what I am,
and if you are what you are because you are what you are,
then I am what I am and you are what you are.
But if I am what I am because you are what you are,
and you are what you are because I am what I am,
then I am not what I am and you are not what you are.
-Yasmina Reza ART

Sattui käsiin yksi ikivanha kirja ja sen välistä putosi lappunen, jolle olin kirjannut tuollaisen pätkän, ajattelin jakaa...
> KOMMENTOI

maanantaina, maaliskuuta 27, 2006

Lakatut varpaankynnet

Aamukävely rapsakassa kevätauringossa. Työhaastattelu, jonne ehdin just ja jetsulleen täydellisen onnenkantamoisen saattelemana. Olin jo ollut varma myöhästymisestä... Hyvää lukemista, paperihommia ja päikkärit. Puhekielto lääkäriltä ja lisäpäiviä saikulle, saan siis pitää mykkäkoulua lääkärin määräyksestä!

Salilla tein selkätreenin, toivottavasti en pilannut eilisen hieronnan hyötyä käsiteltyjen lihasten liian äkillisellä treenauksella. Yleensä annan hierotuille lihoille pari päivää palautumisaikaa, mutta nyt pääsi unohtumaan, damn!

Ihmeen hyvin sain painoja liikuteltua ylätaljavedossa, ainut ongelma oli, etten meinannut päästä 50kg:n pakalla penkille istumaan rimpuilematta ja tempomatta. ;) Höyhensarjassa ollaan! Vaihtelun vuoksi koitin kulmasoutua uudella tavalla, samoin kuin olen nähnyt Ronnie Colemanin tekevän treenivideossaan; eli tangon toiseen päähän ladataan painoja ja toinen pää pistetään nurkkaan, painopäätä sitten 'soudetaan' (tanko jalkojen välissä) yleensä taljassa käytettävällä kapealla kahvalla... Selkeekö?? Onhan liikkeelle varmaan nimikin, muttei nyt satu mieleen. T-kulmasoutu sattaa osua aika lähelle oikeaa, ehkä. Yritin ensin T-kulmasoutua ihan simmottessa laitteessa, mutta liikerata tuntui jotenkin kökköisen rajoittuneelta ja levypaino kolahti aina rintalastan alareunaan... Joskus on hyvä ottaa oppia Prolta, kyllä 8xMr Olympian pitäis tietää mikä tehoaa!? Light weight Yeah baby!!! :D Loppuverryttelyksi poljin puolituntia crosstraineria hurjasteluvauhdilla.

Salilla peilien keskellä tuli ällöttävän läski olo, tiedän kyllä, järjellä ajateltuna, että olen ihan rimpula, mutta siitä huolimatta mieli ajattelee välillä toisin. Mielenhäiriöni syynkin tiedän, söin päivällä 200kcal liikaa alkuperäisiin suunnitelmiin verrattuna, ts. hiukan ylisuuria puuroannoksia... Ou Nou! Häiriö menee onneksi nopeasti ohitse kun kertoo ajatuksensa jollekulle ääneen. Toiselta saa objektiivista palautetta ja vahvistusta niille järkeville ajatuksilleen. Eikä ehkä kannata yrittää ahtautua lastenvaatteisiin... ;)

Mitäs vielä? Hömppäleffailta kullan kainalossa, varpaankynnet viilattuina ja punaisiksi maalattuina. Buena Notte!
> KOMMENTOI

sunnuntaina, maaliskuuta 26, 2006

Trendipelle

Jos on totta mitä olen kuullut, siis että pilkulliset jutskat on muodissa, niin minä olen ihan IN ja POP!! Treenasin vaparia oikeassa esiintymisasussani, jossa on hurjan paljon strasseja. Kun riisuin hiat pois niin huomasin, että käsivarteni ovat säännöllisen pilkukkaat! Jokaisen strassin pohjaan oli tarttunut pro tania ja se värjäsi tietty nahkani ruskeilla pisteillä, näytän ihan dalmatialaiselta. Tosi siistii! :D
> KOMMENTOI

Aikataulu

Leppoisa sunnuntai:

7.00-7.15 heräsin valoisuuteen ja kääntelin kaikki kellot kesäaikaan
7.15-7.45 otin burnerit, join mukillisen teetä ja lueskelin hyvää kirjaa
7.45-8.30 siivoilua ja Kullan aamupuuron keittelyä
8.30-8.45 saatettiin koirien kanssa mies bussipysäkille
8.45-8.50 vanhat koiruudet kotiin ja Osmon kanssa lenkille
8.50-9.40 metsälenkki huippu hienossa auringonpaisteessa, nyt on KEVÄT!
9.40-10.20 kaurapuuroa ja mansikoita, rauhoittumista
10.20-10.45 nettiaikaa
10.45-11.15 lähtövalmisteluita, eväiden tekoa
11.30-12.30 hieronta
12.30-13.00 vapariasun haku Airalta
13.05-15.00 junalla Lahteen, päiväunet :)
15.00- ?? vaparitreenit
> KOMMENTOI

lauantaina, maaliskuuta 25, 2006

Kyläluuta

Kävin eilen pikaisesti sukuloimassa tätini luona Tampereella, tarkoituksena oli viipyä vain yksi ilta, mutta kun oli mukavaa ja harvoin nähdään, niin jäin sitten ihan yökylään. Kylläpä oli tarjoilut mahrottoman hyvin kohdallaan, tättä oli lukenut täältä blogistani kauppalistan, ja jääkaapista löytyi kaikki tarpeelliset diettiruuat! :))) Kerrankin näin päin, yleensähän saa valittaa, että suklaiset tyrkyttää väkisin pullaa, vaikka kuinka yrittää selittää, että just nyt ei oikein kelpaa... Ihanan kannustavaa suhtautumista tättältä ja Raitselta, sama homma on äidin luona! :sydän:

Reissussa pitää tietysti hoitaa myös treenaaminen ja tsekata paikallinen sali, olinkin jo etukäteen sopinut Kaisan kanssa treffit Wolffille ja koska vierailu venyi, niin käytiin sitten treenaamassa tänäaamunakin. Saatiin otettua muutama hauska kuva, joissa minä esiinnyn lainahepenissä, koska onnistuin tapojeni mukaan unohtamaan omat jumppavaatteet lähteissäni kotiin. Hauska ja rentouttava keikka! Junassa saa muuten oikein makoisat päivänokoset, huomenna otankin päikkärini Hki-Lahti välillä samalla kun käyn näyttämässä Aijalle vaparia. Matkailu avartaa! :D
> KOMMENTOI

torstaina, maaliskuuta 23, 2006

Pörrö

Oho! Käypä täällä vilinä, blogilistan tilastotietojen mukaan päiväkirjani on luetumpi kuin Suvi-Anne Siimeksen nettipäiväkirja. Pitäisköhän pyrkiä eduskuntaan!? ;) No EI, hauskaa jos juttuni kiinnostavat, kiitos ja sievä niiaus lukijoille!

Kävin hiuskarvantupsuttajalla leikkauttamassa ylikasvaneen tukkani. Nyt on hyvää aikaa hoitaa tällaisia keveitä hommia, kun huiliminen on flunssan takia pakollista. Sopii muuten uusi hiusmalli huippuhienosti vapaaohjelman tyyliin, kampaaja tiesi mitä hain. Rock On!

Joku vois tehdä mulle sellaisen kokovartalohuollon. Koko tyttö ois tarpeen kiillottaa ja puunata päästä varpaisiin, ite en millään viitsis. Vahalla vois poistaa ihokarvat, hiuksia, kulmia ja ripsiä lukuunottamatta, ja kaikki 20 kynttä pitäis myös viilata kohdilleen. Hirmu homma, mutta ois fiksua aloittaa ajoissa niin ennen kisoja vois sitten vain viimeistellä. Ärtyneet karvatupet ja alkoholipohjainen kisaväri eivät oikein natsaa yhteen. Onneksi olen vähäturkkista mallia!

Ajattelin treenata tänään henkistä puolta ja asennetta, eli siirryn seuraavaksi sohvannurkkaan katselemaan vanhoja Fitness Olympia filmejä. Kaikki hyöty irti löhöilystä!
> KOMMENTOI

keskiviikkona, maaliskuuta 22, 2006

Raato

Sniff! Nokka vaan vuotaa ja ääni meinaa mennä, mutta elämä on! Eli kyllä tämä tästä. Hiukan jumppasin eilen vapaaohjelmaa ja pumppasin tänään hauista, viimeinen silaus jää treeneistä puuttumaan tukkoisuuden takia, muuten vallan hyviä settejä. ;)

> KOMMENTOI

tiistaina, maaliskuuta 21, 2006

Kauppalappu

  • iso neliskanttinen patteri vaakaan
  • hunajaa
  • leivinjauhetta
  • ruokasoodaa
  • sokeritonta mehukeittoa, mieluiten mustaherukka
  • rasvatonta raejuustoa, mieluiten kuivaa euroshopperia
  • maitoa
  • koirille luita
  • kasvovettä
  • mustaa teetä
  • hiuslenksuja
  • light limua ja/tai mehua
Tää on ihan vinkkinä yhdelle tyypille, joka asuu saman katon alla... ;) Listasta voi päätellä, että elektroninen henkilövaaka on ollut kovassa käytössä, joko siitä on patteri loppumassa tai sitten se kannustaa mua tavoitteeseeni sanomalla LOW, kun yritän aamuisin punnita itseni.
Joku on myös nähtävästi ollut Melko Usein Kultainen ja leiponut herkullisia muffinsseja Toiselle syötäväksi, kuten tapahtui tänäkin aamuna.
> KOMMENTOI

maanantaina, maaliskuuta 20, 2006

Toimii

Taisin jo eilen mainita tehneeni jalkatreenin, itse asiassa se oli viime viikon toinen moinen, ja siksi treenasin jalat hiukan normaalista poikkeavalla tavalla. Pohjiksi tein superina sissysquateja ja askelkyykkyjä omalla painolla 'takajalka' penkillä, molempia 3 x 15-25 toistoa. Takareidet rääkkäsin maaten reisihauiskoneessa 3 x 20. Sitten lähentäjä- ja loitontajakoneita, joita harvemmin tulee muuten tehtyä. Aikas hyvän poltteen sain niissä aikaiseksi sekä sisä-, että ulkoreisiin ja tuonne pakaroiden sivuosastoille, superina nämäkin. Loppuun jaksoin vielä pallojumpata takareisiä ja pakaroita, tietty kaiken kruunasi 40min aerobinen crosstrainerilla ja polkien.

Hyvin tehosi jalkarääkki, aamulla oli vaikeuksia saada vaparia mahtumaan musiikkiin, koska pää ja jalat toimivat...no, sanotaan vaikka, että himpan musaa hitaammin. ;) Aamu ei muutenkaan ole paras vaparitreeniaika, mutta parempi silloin kuin ei ollenkaan. Venyvyys oli kans paljon lähempänä kankeutta kuin pitkään aikaan. Jumi on voimaa!

Voimat on viimeisen parin viikon aikana huvenneet huomattavasti, saa vähentää joko puolet treenipainoista tai puolet toistoista. Ihan kuinka tykkää, onhan se mukavaa kun on valinnanvaraa. Tätä aiemmin dietti ei ole juurikaan vaikuttanut treeneihin, jo oli aikakin, välillä on hyvä saada joku konkreettinen todiste dietin toimivuudesta. :D
> KOMMENTOI

sunnuntaina, maaliskuuta 19, 2006

Leuka ylös ja hymyä!

Kuluipa sitten viikonloppu hujauksessa, ei tässä kerkee kauhiasti rauhoittumaan, kun höösään menemään ympäriinsä pää kolmantena jalkana. Haudassa ehtii levätä, live fast die young ja niin edelleen... Onhan tämä kivaa kuiteskin, eipä pääse tylsistymään.

Lauantaiaamuna harjoittelin lava-asentoja Akin kanssa Mayorsilla. Viilattiin poseeraukset ihan sormenpäitä myöden ja jopa "peruutuspeiliä" taka-asennoissa apuna käyttäen, nyt on koko kroppa oudosti juminen. Hassua, että bikineissä seisoskellessa voi tulla hiki ja jälkikäteen vielä lihaksetkin kipeiks! ;) Illalla leikin taas valokuvamallia, harjoitus tekee mestarin! Kohta saatan oppia hymyilemään lunnollisesti vaikka kuinka kiukuttaisi. Oiskohan se sitten niin hyvä juttu, siis olla sellainen AinaIloinen?

Taidan vetäytyä tuonne sohvannurkkaan ja odotella saunan lämpiämistä mitään tekemättä, pysyn paikoillani vaikka väkisin! Tänään tein jalkatreenin ja hiukan liikaa aerobista (yht. 2,5h), tunnen itseni nyt jotenkin uupuneeksi, ehkei se oo suuri ihme... Loppu.
> KOMMENTOI

perjantaina, maaliskuuta 17, 2006

Huijinkia

Vinkkejä:
  1. Käy ostamassa Tiimarista +viitosen lukulasit ja käytä niitä aina syödessäsi, saat annoksen näyttämään suuremmalta.
  2. Ennen ateriomista kannattaa juoda paljon vettä, niin masu tuntuu täydemmältä ruuan jälkeen.
  3. Keitä puuron sijaan velliä, se on täyttävämpää.
  4. Ota lautaselle aluksi vain puolet annoksesta ja santasaa perään toinen puolikas. Kun saa ottaa 'lisää' ruokaa, niin tuntuu, että syö enemmän. Aikaakin kuluu ja koska kylläisyys tulee tunnetusti hiukan myöhässä niin näin se tulee muka nopeammin.
  5. Juo nälkääsi. Tee ja kahvi lämmittää (ja liika kofeiini aiheuttaa huonon olon, eikä silloin ainakaan tee mieli syödä ;D), vihreässä ja mustassa teessä on lisäksi ainesosia, jotka on todettu "laihduttaviksi" ja myös terveydelle edullisia antioksidantteja. Vesi vanhin voitehista, juo toki paljon sitäkin (muista käyttää riittävasti suolaa jos juot PALJON).
  6. Ajattele tavoitettasi kun herkut puhuvat sinulle viettelevään sävyyn. On helpompi vastustaa kiusausta, kun tiedossa on jotain parempaa ja tärkeämpää, kuin hetken huuma suklaan seurassa.

Jatkan ehkä listaa myöhemmin jos muistan lisää... Olen jo kehittynyt hyväksi itseni huijaajaksi, en ehkä enää huomaa kaikkia käyttämiäni diettausniksejä. Kommentteihin saa mielellään lisätä hyviä kikkoja, otan niitä kiitollisena vastaan!

> KOMMENTOI

torstaina, maaliskuuta 16, 2006

Virtaa

Fitnesstelin eilen enemmäkin kuin illan kirjoitus paljastaa. Pitää ynnäillä juttuihin osia jälkkärinä, etten tässä usvassa vahingossa unohda puolta touhuistani. Voin sitten kisahuuman laskeuduttua ja hyvin syöneenä päivittää muistiani. Ja siks toiseks jälkkäri kruunaa aterian ja on Herkkua. Pikku herkku oikeaan aikaan oikeassa paikassa lisää onnellisuutta... Ctrl. ei enempää off topicia.

Eilisen selkätreenin päätteeksi kävin läpi muutamaa vapaaohjelmaliikettä, mikä oli hölmöä, koska selkälihakset ovat tärkeässä osassa, kun tekee liikkeitä joiden juju on juuri keskivartalonhallinnassa. Tässä nimenomaisessa tapauksessa kyse oli käsilläseisonnasta ja vaakapressistä. Molemmat liikkeet sujuvat yleensä ihan mallikkaasti, mutta eilen olin ihan holtiton, ja se kyllä harmitti! Piti helpottaa kässäriä ja mennä seinänviereen etsimään kadonnutta tasapainoa, löytyi se lopulta ja pääsin solariumiin jatkamaan treeniä mielikuvaharjoituksilla, joissa joka suoritus menee aina ihan nappiinsa!

Käytän itseeni samoja koulutusmetodeja kuin koiriin, eli pyrin aina lopettamaan onnistuneeseen suoritukseen, josta jää hyvä mieli palkinnoksi. Jos treenin lopettaa epäonnistumiseen, niin seuraavaa harjoitusta ei ehkä tee mieli aloittaakaan, eikä sellaista riskiä kannata ottaa, koska pakkotreenaus ei ainakaan minua (eikä koiriani) motivoi.

Päivän päätteeksi kävin vielä hierotuttamassa jalkani. Olis tarpeen käydä hieronnassa useammin, varsinkin dietillä lihashuollon merkitys korostuu, kun treenimäärät kasvaa ja elimistö on muutenkin kovilla, niin loukkaantumisriski on normaalia suurempi. Varasin uuden ajan reilun viikon päähän, ei tässä montaa kertaa ehdi hierontaan ennen kisoja. Pari viimeistä diettiviikkoa koitan mahdollisuuksien mukaan ottamaan rauhallisemmin. En enää silloin käy kunnon hieronnassa, lihasten pehmeä silittely ja ravistelu on ok.

Punttitreenitkin kevenee loppua kohden pumppailuksi. Venyttely ja vaparin musiikkiin mallailu sopii hyvin loppupäivien fiilistelyjumpaksi, on rauhoittavaa, kun voi tehdä jotain 'hyödyllistä' kun pitkät aerobiset ja kovemmat treenit jää pois ohjelmasta. Bikinien koristelu on mukava rasite, jonka voi jättää odottamaan viimetinkaan, strassien kiinnittäminen vie kätevästi ajatukset pois turhasta stressaamisesta. Enää kolme täyttä viikkoa ja sitten pääsee OIKEESTI valmistautumaan kisoihin, tän lopun jaksaa pinnistellä vaikka ilman ruokaa ja pää kainalossa!!!
> KOMMENTOI

keskiviikkona, maaliskuuta 15, 2006

Kartalla

Aamupäiväiset laulunsanat on omistettu ihmiselle, jonka kanssa juteltiin viikonloppuna nautinnonhalusta ja siitä, miten diettailu ja liikunta tavallaan hillitsevät muita himoja. Itsekontrolli jotenkin vahvistuu kokonaisuudessaan ja nautinnoista kieltäytyminen käy helpommin. Sain tuosta kappaleesta hyvät potkut pikaiselle hölkkälenksulle ennen kuin antauduin aamupuurohimoni valtaan. ;)

Iltapäivällä kävin salilla treenaamassa selän. Olipa voimat kadoksissa... Pumppailin pienemmillä, eli suurimmilla mahdollisilla, painoilla pidempiä n. 15-20 toiston sarjoja. Kyllä sinne selkään sai tuollakin tavalla hyvän poltteen, jopa erinomaisen! Tuli keskityttyä myös normaalia tarkemmin liikkeiden puhtauteen ja tuntumaan.

Tehosi! Jo nyt selässä tuntuu pikkusen hyvällä tavalla kipeältä. Josko tohtisi toivoa, että muutama lihasmöykky jäisi kisoihin saakka selkärangan seuraksi ja kylkiluiden peitoksi... Pitäis kyllä jäädä, koska tein tänäänkin Puolikasta Puolalaista Maastavetoa, semmoisesta liikkeestä ei moni ole kuullutkaan - ehkei siksi, kun kyse oli tässä todellisuudessa romanialaisesta maastavedosta. Mua on kiusattu koko ilta kömmähdykseni vuoksi, on se mukavaa, että tuotan iloa läheisilleni!
> KOMMENTOI

Kicks


MOLOKO

Pure Pleasure Seeker

Yeah.

Gotta get me some
Gotta get me instant gratification.
Gimme new kicks,
Won't you show me new tricks
Without the ramifications.

Give it a try, don't be shy.
Well you know you might like it.
Never been to keen a timekeeper
But I'm a pure new pleasure seeker.

All the way from Venus.
Invading from Mars.
Don't let that come between us.
It's written in the stars.

Save me from fading afraid.
The tears of a fool on parade.
Quietly turn into stone.
Make me flesh and bone.

Well come on, oh.
You know that you want it now
Well come on, yeah.
You know that you want it and how.

Stimulation in body and cell.
For the good and misguided.
Desperation I'm under your spell.
Misunderstood and derided.

Speculation they kiss and they tell.
Misjudged and misquoted.
Fell into the abyss
I must have wanted this.

Another myth exploded.
Take a weight off your mind.
Trust the voice of experience.
I'll tell you little white lies.
Viva indifference.

Stoke up the fire
I'm all you require.
They won't set you alight.
Come and live your desire.

Come make me whole.
Body and soul, come make me whole ...
YEAH.

Well come on, oh, oh.
You know that you want it now.
Well come on, oh.
You know that you want it and how.
Well come yeah
You know that you want it now.
Well come yeah
You know that you want it now.

Gimme new kicks
I wanna go deeper
Never been to keen a timekeeper
Show me new tricks
You can get me on the beeper
I'm a pure new pleasure seeker.


Gimme new kicks
I wanna go deeper
Never been to keen a timekeeper
Show me new tricks
You can get me on the beeper
I'm a pure new pleasure seeker.


Be crime against passion
Not to itch that itch
Oh don't ask how it happened
This is it
All we have ever wanted
All we will ever need
Nothing can take his plan
It's written all over your face
Yeah
You know that you want it now
Come on
Oh ah you know that you want it how.
Come on
Yeah you know that you want it now.
Come on
Oh ah you know that you want it how.

Gimme new kicks
I wanna go deeper
Never been to keen a timekeeper
Show me new tricks
You can get me on the beeper
I'm a pure new pleasure seeker.

Come make me whole
Body and soul ....

> KOMMENTOI

tiistaina, maaliskuuta 14, 2006

Hyvin huonoa ja epätärkeää tekstiä

Nälkä kasvaa syödessä sanonta pitää paikkansa! Mulla oli tänään "korkeakalorinen" päivä ja joka kerta kun syön, niin voisin mieluusti syödä saman annoksen tuplana heti siihen päälle. Toisaalta on tosi hyvä olo just näin, saan vatsani täyteen kun vaan maltan odottaa hetken aterian jälkeen. Kylläisyys ei ehdi tulla vielä syödessä, vaan antaa odottaa itseään hetken, se lurjus. En tykkää odotella! ;) Esim. myöhästyn mieluummin bussista kuin odottelen myöhässä olevaa vuoroa. Ehkä mä siksi olenkin helposti myöhässä, koska yritän välttää odottelua siis?

Taisi punainen lanka päästä katoamaan. Mulla ei ole nyt mitään järkevää, eikä tarpeeksi järjetöntäkään ajatusta tai sanottavaa, joten poistun huomaamattomasti takavasempaan selvittelemään sekoittuneita mietteitäni. Onkohan kuume taas nousussa vai mikä sotkee piäni?!
> KOMMENTOI

maanantaina, maaliskuuta 13, 2006

Pihinää

Voi, voi ja lämmin leipä.... Kuulostaa herkulliselta, eikö? Lääkäritäti kurkkasi tänään korvaan, nenään ja kurkkuun: "Sinulla on nenä tukossa ja kurkku punottaa." ÄLÄ?! Ihanko totta? Kas kun en ole itse huomannut!
Sitten se kuunteli keuhkoja ja sydäntä: "Oikea keuhko kuulostaa kummalliselta." Niiiiin? Koliseeko siellä, vai kuuluko piipitystä?

Välillä ois kiva saada hiukan tarkempaa informaatiota terveydentilastaan, ei vain itsestäänselvyyksiä ja epämääräistä mutinaa. Olenpa kerran dietin loppuviikkoina saanut selkävaivoihini neuvoksi käydä joskus kuntosalillakin (silloin kävin puntilla min. 6 x vk), ei pelkkää aerobickkaamista kannata kuulemma harrastaa. Joopa joo... Bonuksena lääkäri näytti vielä muutaman keppijumppaliikkeen. Kiitos ja näkemiin!

PS. Mieli on silti hyvä ja olo ok. Kuntokin kiristyy hikkupiljaa ja vapari mahtui kunnolla musiikkiin... Kyllä tästä tervehdyn, mikäs pahan tappais!? ;)
> KOMMENTOI

lauantaina, maaliskuuta 11, 2006

Heitä voltti!

Lisää tällaisia päiviä mulle, kiiitos!? Ihanaa kun on ollut jo parempi olo, parantuessaan osaa aina hetken arvostaa terveyttään, äkkiä se taas meinaa unohtua ja muuttua itsestäänselvyydeksi, tai ei siitä ainakaan kauheasti iloa elämään saa revittyä. Varsinkin migreenikohtauksen laannuttua normaali olotila tuntuu taivaalliselta. Pitäisköhän olla useammin kipeä, että olisi onnellisempi terveenä ollessaan?

No on mulla ollut oikeastikin hauskaa tänään! Pääsin viimein kunnon aamulenkille ja meillä oli Osmon kanssa oikein riemukas ja hikinen metsäretki: vaatii jo kunnon riehumista, että lyhytkarvainen koira läähättää 13 asteen pakkasessa. Tunti kului tosi äkkiä, olisin voinut jatkaa metsäilyä pidempäänkin, mutta oli valmistauduttava loppupäivän haasteisiin.

Iltapäivällä vedin vaparipäivän Pakkotoiston punttimimmeille. Käytiin läpi vapaaohjelmaan liittyviä treenijuttuja tempuista venyttelyyn. Hauskaa oli! :D Kaikki osallistuivat reippaasti joka osioon, eikä tytöiltä ainakaan sisua ja yritystä puuttunut. Nyt vaan muutama treenikerta lisää, niin kyllä jok'ikisen peffa nousee irti lattiasta ja pressi pitää! ;)

Odotan huomisia treenejä innolla, josko taas pääsisisi kiinni kunnon rautoihin. Parane, parane, parane... Koputan puuta ja toivon parasta, mutta vielä tulee pieni Shniiishs.. Nyt täytyy mennä sulkemaan telkkari kun mies kuolaa Huuma-ohjelmassa laulavaa Anna Erikssonia!!!
> KOMMENTOI

perjantaina, maaliskuuta 10, 2006

ZzzzZzz..

Tekniikka petti mut eilen, bloggeri ei antanut kirjoittaa uusia juttuja. Nukuin monet päikkärit, uni maistuu makeasti kun on kipeenä. :haukotus: Harmi vaan, että liika nukkuminen aiheuttaa mulle päänsäryn, mikä on kumma juttu sinänsä. Yliannostusoireet laukeavat, jos nukun enemmän kuin 8h vuorokaudessa, harvemmin niin pääsee käymään, koska herään yleensä automaattisesti 6-7 tunnin unien jälkeen. Kaipa tuo sitten riittää mulle, vaikka jääkin yleisten suositusmäärien alle. Kahdeksan tunnin yöunet olisivat kuulemma ihanteelliset, palautumisen, kehittymisen, hermosolujen uusiutumisen ja ajatustoiminnan kannalta.

Kaiken maailman suosituksia tulee nykyään joka tuutista ja aiheesta kuin aiheesta, saa käyttää jo suodatusta ja soveltaa niitä sitten omiin tarpeisiinsa käypäisiksi. Vaikka jokaista ohjetta noudattaisi pilkulleen, niin kuolee sitä joskus kuitenkin. Voi vaikka katto tippua niskaan NYT, jos huono tsägä käy! Turhaa pohtia liikaa...

Dietti sujuu mainiosti, vaikka kipeenä olenkin. Ruokahalu on hunontunut tukkoisesta olosta ja liikunnan vähentymisestä johtuen, se helpottaa mukavasti nälkää, jos tästä hyviä puolia haetaan. ;) Muutenkaan en kovasti stressaa flunssasta, parempi vaan, että se tuli nyt, eikä viikkoa ennen kisoja. Muutaman päivän huiliminen ei tässä vaiheessa haittaa pahasti, kasvattaa vain treenimotivaatiota loppurutistusta ajatellen. Aaatsih! Iltapäivällä lääkäriin...
> KOMMENTOI

keskiviikkona, maaliskuuta 08, 2006

Nice day!

Ihana aamu flunssasta huolimatta! Käytin koirat pienellä lenkillä lähimetsässä ja pumppailin kevyesti kuminauhajumpalla verta yläkropan lihaksiin, kunnolla en tässä kondiksessa uskalla rehkiä, toivottavasti toi aamuvoimistelu ei ollut liikaa.

Sitten mä sen huomasin, kun ennen suihkuun menoa vilkaisin peiliin - mun jalkojen kiristymisessä on tapahtunut huomattavaa edistystä! Siistiä, etureidessä näkyy sellainen lommon alku, joka ei mielestäni koskaan aiemmin ole tullut esiin. Kehitystä aiempaan verrattuna? Voi olla, että muistan väärin, mutta tulipa hyvä mieli joka tapauksessa. :) TipaDabaDuu, tämän voimalla parannun nopeammin, mielialalla on viisampien mukaan iso vaikutus tervehtymiseen.

Olin heti aamusta myös reipas ja nokkela. Naistenpäivän kunniaksi leivoin vielä nukkuvalle miehelle tusinan herkullisia muffinsseja. En oikein tykkää pilppoa banaania taikinaan, kun se sottaa ja tahmaa ikävästi sormet. Keksin tähän ongelmaan ratkaisun, halkaisin banskun ja katkoin sen neljään osaan, loppuviipaloinnin hoisin kananmunan lekkurilla. Tuli muuten siistejä siivuja, niitä voisi käyttää leivonnaisten koristeluun tai tehdä vaikka kuivattuja banaanilastuja uunissa, jos jaksais... Minä aion käyttää jäljellä olevan energian toipumiseen.

Hauskaa naistenpäivää!
> KOMMENTOI

tiistaina, maaliskuuta 07, 2006

Suklaata ja kimmellystä

Doddii, dnyt on sit dnenä tukossa ja lämpöä. Oon ihan sairas. Jollain tasolla on mukavaa kun pitää vaan ottaa rennosti, löhösin koko aamupäivän soffalla ja katsoin leffan. Jali ja suklaatehdas oli tosi järkevä filmivalinta matalakaloriselle päivälle. Voisko vielä kiusata itseään pikkusen enemmän, miten olisi suklaanaamio?! :D

Bikineiden ja vapariasun ensimmäinen sovitus tuli hoidettua iltasella, kisat alkaa tuntua kohta ihan todelliselta, eikä vaan kaukaiselta määränpäältä. Hurjaa! Asuissa on mulle melkein liikaa vaihtoehtoja; väreistä, malleista ja materiaaleista pitäisi osata päättää mieleisensä ja sitten kaiken pitäisi loppujen lopuksi matsata vielä yhteenkin, hiustenväriä myöden...

Huh, huh, tulee äitiä ikävä, joku sais päättää mun puolesta. ;) Tiedän kyllä mistä tykkään, mutta iloisen kirkkaat värit ei taida oikein istua lavalle. Esimerkiksi vanhasta auringonkeltaisesta bikinistäni sanottiin, että se vei huomiota pois kropasta, tai korosti jotain kurvia väärällä tavalla. Ei oo helppoo. Onneksi on olemassa takuuvarma musta, sitä voi sitten koristella mieleisillään pinpuloilla ja ihan minkä värisillä lystää, kunnei ne kuitenkaan kauas näy tarkasti. Asuihin kannattaa kyllä panostaa, niillä voi pahimillaan pilata kehon mittasuhteita ja parhaimmillaan kohentaa niitä parempaan suuntaan. Airalle kiitos hyvistä ja kestävistä asuista, sekä kärsivällisyydestä päättämättömän asiakaan suhteen. :)

Eiköhän nämä kaikki jutut tule päätettyä ennen kisapäivää. Lavan takana on tärkeintä viihtyä niissä valitsemissaan vetimissä ja nauttia kisatunnelmista. Siinä ohessa voi jo mutustella pari palaa suklaata ja kimmallella strasseissaan kilpaa kevätauringon kanssa. Kuinka monta yötä mun pitää vielä nukkua ennen sitä?
> KOMMENTOI

maanantaina, maaliskuuta 06, 2006

Hiiriä

Luin Kuntoplus-lehdestä aamuetujalkatreenin päälle aerobista tehdessäni mielenkiitoisen jutun liikuntariippuvuudesta. USA:ssa tehdyissä eläinkokeissa on huomattu, että liikuntaan voi kehittyä samankaltainen fyysinen riippuvuus kuin esimerkiksi huumeisiin tai alkoholiin. Tutkijoiden mukaan liikunnallisten hiirten aivoissa havaittiin aktivoitumista samoilla alueilla kuin narkeilla tai alkoholisteilla, jos totunnainen liikunta estettiin niiltä.

Tutkimuksen tulokset pätevät lukemani perusteella todennäköisesti myös ihmisiin. Liikumattomuudesta voi seurata oireena levottomuutta, ärtymystä, heikentynyttä keskittymiskykyä ja univaikeuksia. Onneksi en kärsi kuin kaikista edellämainituista. Eipä hätää, koska tämä on väliaikaista ja palaudun entiselleni kunhan kisat on käyty. Pienimuotoinen liikunta-addiktio normaali elämässä tekee vain hyvää vyötärönympärykselleni! ;)

Oikeassa takaolkapäässäni pesii elohiiri. Vähän väliä lihas nytkähtelee itsekseen ja se tuntuu aika hassulta, tää on taas tätä loppudietin oirelua. Kaikki mahdolliset mangneesiumit, riittävät juomiset ja natriumit pitäis olla kohdillaan, mutta silti nyppii. Tästäkin selvitään, kunhan säästyn kramppailulta. Pohjekramppi on yksi kurjimmista heräämistavoista, mitä tiedän...

Töitä pitäis varmaan tehdä sormikkaat kädessä. Näppäimistö ja hiiri ovat jotenkin 'yläviistossa', eli kämmen on korkeammalla kuin kyynerpää, veri ei jaksa lämmittää viimeisimpiä ulokkeita siispä sormet on aivan jäässä. Myös nenä, varpaat, korvat ja välillä peffa kärsii toisinaan kylmästä, vaikkei niiden asento kovin yläviisto olekaan.

Voipi olla, että joudun tänään jättämään iltatreenin väliin, koska olo on flunssainen ja järjen käyttö sallittua, joskus jopa suotavaa. Johtuukohan sairastuminen palelusta vai palelu sairastumisesta? Ei varmaan kumminkaan päin, vaan minussa pesii elohiiren lisäksi pöpö, kumpaakaan ei ole kutsuttu, joten niiden sopisi häipyä aika vauhdilla.
> KOMMENTOI

lauantaina, maaliskuuta 04, 2006

Turhaa

Hyötyliikunta uhkasi pilata mun aamuaerobisen. Lähdin aamusella, näin viikonloppuiseen tapaani, ulos reippaalle kävelylenkille. Yleensä tavoitteena ei ole kuin rasvanpoltto ja koiran väsytys, niin että saan loikoa hetken rauhassa soffalla edes kerran viikossa. Nyt kasasin liikaa hommia yhteen syssyyn.

Piti käydä matkan varrella Eläinlääkärikeskuksessa merkkauttamassa Osmon rokotuskirja, joka oli tietty h-hetkellä jäänyt kotiin ja sitten oli käytävä vielä kaupassa, että sain vatsani täyteen puuroo heti kohta lenkkeilyn päälle. Kotiin päästyäni tuntui siltä, että saavuttamani hyödyt, väsynyt koira, rokotustodistus ja täysi kauppakassi, jotenkin kumosivat tunnin kävelyn rasvanpolttovaikutukset. Eikä muuten johtunut siitä, etteikö olisi tullut hiki ja uupu lenkin aikana, vaan ihan mun omista kummallisista ajatuskiekuroista...

Kaurapuuro oli muuten hyvää! Slurps! ;) Voisin tehdä pitkän analyysin pikakaura- tai peruskaurahiutaleista keitettyjen puurojen eroista, sekä keittotavasta, kattila vs. mikro, mutta jätän sen nyt sikseen. Sanonpa vaan, että isot hiutaleet ja kattila tuottavat hyvän tuloksen, mutta suurimoista haudutettu uunipuuro on parasta kaikista.
> KOMMENTOI

perjantaina, maaliskuuta 03, 2006

Drama Queen

Voi karmeus, maailmani oli kaatua! Kaurahiutaleet pääsivät loppumaan kaapista! Ou Nou!! Sain aikaiseksi hienon kohtauksen - täydellistä eläytymistä elämän kurjuuteen... Näitä 'kohtauksia' tahtoo tulla jo aika usein, nolottaa ihan.

Mun kanssa on varmaan tosi mukava elää, olen kuulemma perseeseen ammuttu Kana. Kot! Kotk! Tuo ei ole kovin imarteleva kommentti, mutta varmaankin pitää paikkansa. Kohtaus meni ohi yhtä nopeasti kuin alkoikin, lääkitsin itseni kaurahiutaleet korvaavilla ravintella, neljänviljanhiutaleet saivat tällä kertaa ajaa asian. Rankka pettymys, mutta selvisinpä hengissä. ;)

Viikko taisi olla aika uuvuttava. Kaippa väh. kaksi liikuntasuoritusta per päivä, kalorit alhaalla ja hulabaloo työrintamalla saattaa aiheuttaa sivuvaikutuksena räjähdyskynnyksen alenemista. Onneksi tämä on vapaaehtoista, muuten vois hiukan ahistaa, nyt on vaan kivaa ja haasteellista, eiks joo!?
> KOMMENTOI

keskiviikkona, maaliskuuta 01, 2006

Ylireagointia?

Sain treenattua kädet, eikä siihen tarvittu kuin kaksi salikäyntiä... Välillä täytyi pitää parin tunnin raivonlaannutustauko ja palata sen jälkeen takaisin painojen ääreen. Tulipa tehtyä!

Huomasin, että päiväkirjani oli osunut sattumalta Valo-blogin haaviin ja sitä kommentoidaan, mitenkä sen nyt sanoisi, mielenkiintoisesti... Toivottavasti tämä kirjoitteluni ei anna ulkopuoliselle lukijalle sellaista kuvaa, että fitnessarki on jonkinlaista nälkäkuolemasta unelmointia. Pelottavaa jos saan tämän siltä kuulostamaan?! Alan kohta kirjoittamaan vain ympäripyöreän yltiöpositiivista soopaa, niin näyttää nätiltä ja kaikki on aina parhain päin, eikä koskaan ole nälkä. Miksi on hyväksytympää syödä ja jähmettää itsensä sairaaksi, kuin urheilla ja dietata, kylläkin kropan sietokyvyn rajoilla, mutta siitä huolimatta suhtkoht terveenä? Vain siksikö, että liikkumattomuus ja syöminen on helpompaa ja vaatii vähemmän yritteliäisyyttä? Säilyykö se "ylimääräinen" kapasiteetti ja energia johonkin yhteiseen hyvään? Saanen epäillä.

> KOMMENTOI

Päiviä

Se tuli taas eilen illalla käymään, kutsumatta, yllättäen ja ilman hyvää syytä!
"Kyllä kylässä voit käydä Känkkäränkkä kun on Känkkäränkkä-päivä..." -eilen ei ollut, vaan oli Tiistai. Joopa joo, kaikki meni siis pieleen, tietsikka söi lähetettäviä tiedostoja, ruoat loppui jääkaapista ja jouduin laskemaaan syömiseni vallan uudelleen, saunastakin katkesi virta ennen kun kerkesin löylyyn. Koita siinä sitten olla hyvällä tuulella, ei onnistu.

Tänään on jo paremmin! Kävin aamulla vaihteeksi ulkona kävelyllä Osmon kanssa. Oli mukavan rapsakka pakkanen ja hienoa katsottavaa, kun nuori, voimakas koira kirmaa lumisessa metsässä sydämensä kyllyydestä. Loppuverryttelyksi kolasin pihan ja jahtasin lumenluonnista villiintynyttä Osmoa. Tosi kivaa puuhaa, meinasi taas pinna uhkaavasti kiristyä, kun se pölkkypää ei meinannut antaa kiinni! Tulipahan tehokasta intervalliliikuntaa, joten en valita (enempää).

Sitten otan kepeän harppauksen takapakkia, eli palaan vielä viime viikonloppuisiin kuvauksiin ja niihin valmistautumiseen. Koska tuossa yhdessä merkinnässä jo lallattelin, etten kerro missä kuvat julkaistaan, niin aion pitää siinä asiassa pääni, vaikkei se sinänsä mikään Salaisuus ole, kunhan nyt en tykkää pyörtää sanojani, periaatteesta.

Halusin saada kuvauksia silmälläpitäen ylimääräisen nesteen pois kropasta ja muutenkin kiinnosti nähdä, millainen osa lihasten päällisestä "kuorrutuksesta" on nestettä tai vaihtoehtoisesti puhdasta läskiä. Diettiin ei tehty mitään kovin radikaaleja muutoksia, join reilusti tiistain ja keskiviikon, torstaina kohtalaisesti, perjantaina (kuvauspäivä) en juonut yhtään. Torstain ja perjantain sapuskat olivat suolattomia, pelkästään riisiä ja kanaa. Painoa putosi semmoiset kolmisen kiloa neljän päivän aikana. Lauantaina kuvattiin vielä toiseen ja kolmanteen paikkaan, juomattomuus ja suolattomuus jatkui, eikä ruokakaan oikein maistunut. Kuivattelun tuloksista ja kerrostumien koostumuksesta sen verran, että kyllä tässä vielä on töitä tehtävä kisakunnon eteen, mutta ei nyt mikään paniikki iskenyt, vielä...

Siinä vilaus tekniseen puoleen, jatkan myöhemmin tunnelmista, nyt on päästävä treenaamaan!
> KOMMENTOI